[acf field="pre_title"]
NOVA LJUBAV U NOVOJ GODINI

Dušica Grabović: „Želim dečka koji će moći da mi parira“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Pevačica Dušica Grabović često privuče pažnju medija, kako svojim atraktivnim izgledom, tako i oštrim jezikom. Sada je stala i pred naše kamere, pa je istakla koje su joj želje u novoj 2021. godini, ali da li ne nešto dešava u njenom emotivnom životu.

„Ja sam bila dobra, što se kaže 99% sam anđeo, a ovih 1% sam đavo, pa bih volela da ove godine Deda Mraz ne pomeša želje, pa da bude ponovo pun stomak, a prazan novčanik (smeh). Želim pre svega samo da smo dobrog zdravlja. To je ono što je najvažnije. Takođe, želim da se ostvarim u ulozi majke jer je to najlepša uloga na svetu, kao i da nađem partnera koji će moći da me prati. Zapravo, da budem srećna jer se u toj reči krije sve. Smeh je suština života i jedna kriva linija koja popravi sve“- rekla je Dušica u „DeToxic“ emisiji i otkrila koji doček će zauvek pamtiti:

„Iskrena da budem, meni Nova godina ništa ne znači kao praznik. Više mi predstavlja neko svođenje računa u glavi. Svaki dan može da mi bude Nova godina ako ja to poželim. Imala sam mnogo lepših dana u godini nego što je to bio sam doček Nove godine. Najviše sam volela doček u Australiji kada sam u kupaćem kostimu i sa Deda Mrazom. Živela sam tamo pa mi je to imalo neku čar, da doček bude na plus 40 stepeni.“

Takođe, kako kaže, Dušica je jedva čekala da zatvori vrata prethodnoj godini jer je proživela teške trenutke. Istakla je da je na sebi najviše duhovno radila, ali je i liniju dovela u red. Trudi se da bude što pozitivinija, jer kako zračiš tako i privlačiš.

Podsetimo, nedavno je izrazila želju da sledeću pesmu želi da joj radi njen dobar drug Šaran Alegro, pa ostaje da vidimo da li će joj se ta želja i ostvariti i ovoj godini.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci