[acf field="pre_title"]
PAR OTKRIO POL DETETA

Danijela Karić saznala lepe vesti

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Pevačica Danijela Karić je nedavno podelila vesti da čeka drugo zajedničko dete sa poznatim plesačem Ivanom Mileusnićem. S obzirom da je tada bila u ranoj trudnoći, istakla je da ne želi još uvek ništa da priča dok ne bude sigurno. Međutim, danas su na Instagramu objavili još srećnih vesti. Saznali su da pevačica čeka devojčicu. Njen izabranik je odmah podelio lepe novosti, objavivši emotivan video.

„Uvek sam govorio da verujem u čuda, da kada nešto želiš iskreno i jako, da san na kraju može da postane java. Moje najveće čudo u životu koje mi je ostvarilo sve najveće snove jeste moja draga žena i lepota Danijela Karić“- napisao je Ivan i dodao:

„Kada smo 27.10. na praznik Svete Petke uradili prvi test za turdnoću i saznali da je trudna, u sebi sam poželeo da dobijemo još jednu ćerkicu u našem domu. Moja želja je uslišena i Danijela i ja ćemo postati roditelji jednoj princezi“.

Podestimo, Danijela u prvom braku ima dvoje dece, sina Filipa i ćerku Moniku, a ovo joj je četvrto dete. Takođe, ponosni roditelji su u jednom intervjuu otkrili da su malo uplašeni zbog rane trudnoće, i to u vreme pandemije koronavirusa. Kako kažu, trude se da se sačuvaju i dom napuštaju samo kada je to neophodno.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci