[acf field="pre_title"]

Boban Rajović otvoreno o životu, porodici i karijeri

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Boban Rajović, pevač koji je svoju karijeru započeo pre nešto više od 20 godina, bio je naš dragi gost u ovonedeljnom izdanju emisije „Tranquilo“. Život ovog pevača obeležile su česte selidbe u detinjstvu, neki kažu rana ženidba i velika upornost da uspe u svom poslu.

Foto: Toxic

Govoreći o životu i karijeri, Boban je otvoreno pričao kako je vozio taxi i pravio burgere u Danskoj i koliko nije bio lak put od prvog hita „Piroman“ do 2007. godine kada je snimio pesmu „Usne boje vina“ koja je doživela veliki uspeh i kada sve kreće uzlaznom putanjom u njegovoj karijeri.

Priznao nam je da mu se tokom ovog perioda pandemije rodila ideja da opet ode u Dansku da malo vozi taxi i, kako kaze, dobije neku novu energiju i inspiraciju. U svoju karijeru je uložio puno, kako finansija, tako i ljubavi i energije, a publika je ta koja mu daje vetar u ledja, zajedno sa porodicom koja je, kako ističe, njegovo najveće bogatstvo.

Trenirali smo sa Bobanom, pevali i ćaskali, a više o svemu pomenutom pogledajte u nedelju od 19 časova na Toxic Folk-u, dok reprizu možete pogledati u utorak u 20 časova na istom kanalu, ali i u četvrtak na Toxic TV-u u 19 časova.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci