[acf field="pre_title"]

Danijela Martinović konačno zablistala u belom! U zagrljaju svog izabranika! Sve se desilo na njegovom imanju!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Danijela Martinović više nije sama već uživa u strasnoj romansi sa svojom jačom polovinom u koga je neizmerno zaljubljena.

Dok su neki još uvek proveravali ko je muškarac kojem je ona poklonila srce, drugi su je već sa Josipom Plavićem videli pred oltarom. Da li će se i kada dogoditi venčanje Danijele Martinović od tog momenta svi se pitaju, a čini se da je na to najbolji odgovor dala niko drugi do Grašova nesuđena mlada.

Ona je, za Story.hr pristala da otvoreno govori o svom novom emotivnom statusu, nameri da se uda i venčanoj haljini, a sve kroz kontekst promocije svog romana.

Za potrebe intervjua ona se i fotografisala sa svojim novi partnerom, kojeg su njene obožavateljke okarakterisale kao prezgodnog i prešarmantnog dasu, a ona kao stamenog muškarca kraj koga vidi svoju budućnost.

– Josip je čvrsto usidren, kod njega nema tenzija, uvek pronađe način i svemu pristupa temeljito. Otkrio mi je kvad. Sada uživam u avanturističkoj vožnji kvadom izazovnim šumskim stazama. Mnogo toga ga zanima; igrao je paintball, imao je rok bend za koji je pisao većinu pesama, a kuvanje ga opušta pa me često iznenadi svojim malim kulinarskim čarolijama. Ponekad putuje sa mnom na koncerte, kada mu obaveze to dopuštaju – ovim rečima opisala je svog izabranika Danijela pa otkrila da li se u njega zaljubila na prvi pogled i kako je taj susret izgledao:

Setim se boje njegovog glasa. Iako je razgovor bio služben, a situacija u kojoj sam se našla meni potpuno nepoznata, odisao je staloženošću i mirom. Na samom kraju razgovora umesto „Doviđenja“ rekao mi je: „Neka vas prati osmeh“ Odmah sam znala da je reč o posebnoj osobi.

Danijela i Josip za potrebe intervjua slikali su se u ljubavnom zanosu na njegovom imanju pored Zagreba, a pevačica nije krila da bi uskoro jedna od nekretnina trebalo da postane i zajednički krov nad glavom.

– Dugo sam maštala o maloj kući okruženoj prirodom i cvećem. Negde oko Božića moj će se san ostvariti.

Na pitanje novinarke da li zajednički život ima veze sa činjenicom da je poglavlje naslova „Njeno veličanstvo“posvetila venčanoj haljini kazala je.

– Pisala sam bez reda i rasporeda. Nisam imala osmišljen plan. Ujutro bih skuvala kafu, sela u svoju fotelju i počela pisati. Puno sam puta i samu sebe iznenadila. Verujem da i stvari imaju svoj život, svoje misli, svoje doživljaje i svoja sećanja. Tako je jedna bela haljina ispričala kako je njena sudbina otišla potpuno neplaniranim smerom, završila je onde gde se nije nadala i postavlja sebi mnoga pitanja: ‘Jesam li ovde slučajno? – kazala je.

Venčanje Danijele Martinović željno se od strane fanova pevačice očekuje, a veruje se da bi i ona sama konačno volela da izgovori to sudbonosno da.

 

Informer.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci