[acf field="pre_title"]

Darko Lazić i Anid Ćušić snimaju duet: „Klošar ili gospodin?“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Bez sumnje jedan od najboljih vokala na ovim prostorima, Darko Lazić, od samog početka svoje karijere dobro je prodrmao kako našu, tako i regionalnu estradu i samim tim postao jedan od najtraženijih pevača.

Istrajno gradi karijeru svih ovih godina i nije neko ko će izdati pesmu po svaku cenu. Trenutno radi na novoj duetskoj pesmi sa svojim mlađim kolegom iz „Zvezda Granda“, Anidom Ćušićem, a u intervjuu za emisiju „DeToxic„, otkrio nam je kako se dogodila upravo ova saradnja.

– Anid je momak koji je jako talentovan. Imam par mlađih kolega koje jako poštujem i volim, a upravo je on jedan od njih. Prvenstveno je dobar čovek, momak i izvanredan pevač – istakao je Darko i dodao nešto više o pesmi koju nam pripremaju:

– Naša nova pesma se zove, tačnije, još uvek ne znamo tačan naziv, ili je klošar ili gospodin. Radi se o tome da je čovek zaljubljen, da je bio veliki gospodin, uspešan biznismen i da mu je ona sve uzela, i da je od gospodina došao do klošara, što i nije daleko od istine, to se često dešava.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci