[acf field="pre_title"]

Davor Lazić: „Mogu da budem sultan Tijani Milentijević!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Mladi pevač poreklom iz Slovenije, Davor Lazić, srca publike osvojio je još prošle godine kada je objavio duet sa Zokijem Šumadincem, „Bomba“, a sada je spreman da sa novom pesmom „pokori“ estradu. Naime, na svoj rođendan, juče, izdao je novu numeru pod nazivom „Devojko“ koja se njegovim fanovima dopala već na prao slušanje.

Samo za Toxictv.rs otkrio je kakvi su mu dalji planovi i šta još sprema publici.

-Dugo sam spremao ovu pesmu, jer posle hita kao što je bila „Bomba“ morao sam da imam još bolju pesmu, a smatram da će ova brzo naći put do publike. Pesmu mi je radio Husa iz „Beat street-a“, a pošto je on pravi hit mejker uopšte ne sumnjam u uspeh – rekao je Davor i dodao da je jedva čeka da se otvore klubove kako bi mogao što pre da nastupa.

-Jedva čekam da se otvore klubovi i diskoteke da mogu da se družim sa publikom, ali i da malo izađem ja. Kada dođem u Beograd koji je pravo mesto za provod uvek ostanem do kasnih jutarnjih sati. Čak znam i koju pesmu ću prvo da tražim da mi sviraju, od Mitra Mirića, „Živela ljubav“ – kroz osmeh nam je otkrio taletovani Lazić.

I dok se granice ne otvore i klubove ne prorade, Davor planira da putuje, a saznali smo da mu je omiljena destinacija egzotični Egipat.

-Sve znate o meni, jeste obožavam Egipat jer se tamo osećam bezbrižno, more je prelepo, klima, ma sve mi je super. Mogao bih tamo da povedem i neku devojku da joj budem pravi sultan. Eto, Tijana Milentijević je prava prilika, ona je žena od sultana – stidljivo nam je rekao Davor koji tvrdi da bi sa njom želeo i da uksrti i glasove.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci