[acf field="pre_title"]

Dea Đurđević za Toxic: „Nisam se oprobala u kuvanju, Mladen je preuzeo tu ulogu!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Uvek nasmejanu i dobro raspoloženu voditeljku ružičaste televizije Deu Đurđević, sreli smo na nedavno održanoj reviji Verice Rakočević.

Sa dobro poznatim licem jutarnjeg programa razgovarali smo o mnogim temama, a Dea nam se poverila kako stoje stvari u njenoj kući.

„Sve ovo vreme se čuvamo od korone, moglo bi se reći da smo u tome uspeli, bar za sada. I dalje su tu mere predostrožnosti, ali to tako mora. Kažu da je izolacija mnoge parove zbližila, Mladen i ja smo uspeli jedno drugome da posvetimo.“-objašnjava Dea, a na naše pitanje da li se oprobala u kuhinji i kako je sa svojom jačom polovinom provodila vreme u izolaciji imala je pravi odgovor.

„A da Mladen zna da kuva, za razliku od mene, on zna. Nisam se oprobala, jer onda bi to bio totalni fijasko. U principu on spema sve ono što ja volim. Uglavnom su to domaća jela, kao musaka, recimo… Stvarno za četri godine, sramota me je što ću ovo reći i izvini bako ako budeš videla, ali nisam ni jednom spremila doručak, uvek Mladen to radi.

Odgledali smo sve filmove, čitali knjige i konačno uspeli da se ispričamo. Zaista radimo različite smene on uveče, ja ujutru. Ranije nismo imali dovoljno vremena za takve stvari. Bilo nam je dobro! Moram priznati da nije loše da se živi do osam uveče, a onda da se uživa kod kuće. Možda je taj neki starinski način života bio mnogo bolje nego ovaj sada.“-rekla je Dea specijalno za Toxic.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci