[acf field="pre_title"]

Deca su me naučila da nisam savršena… Jelena Đoković otkrila detalje iz porodičnog doma, da li Novak čuva mališane?

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Jelena Đoković uvek će sa ponosom nositi epitet supruge najboljeg tenisera svih vremena, ali osim toga, ona je i uspešna poslovna žena koja je godinama na čelu Fondacije „Novak Đoković”.

Kao zagovornik modernog načina vaspitavanja dece, Noletova supruga neretko je nailazila na oprečne komentare. Ipak, kako je i sama istakla, oni je ne pogađaju jer smatra da radi pravu stvar. Danas je Jelena Đoković o roditeljstvu govorila i iznela mnoge detalje koje javnost nije znala.

Govoreći za jednu kablovsku televiziju, Jelena je istakla da se trudila da Stefanu i Tari uvek da najbolju verziju sebe, u čemu je najveću podršku imala od Novaka. S vremenom deca su je naučila da ne treba težiti perfekcionizmu, s obzirom na to da smo ljudi a ne roboti.

Ne krije da su je naslednici takođe naučili da se zauzme za sebe jer joj i oni ličnim primerima to svakodnevno pokazuju. Svesna je da ona i suprug ne mogu vaspitavati decu onako kako su njih njihovi roditelji, ali trude se da im svakodnevno prenesu ljubav koja je po Đokovićkinom mišljenju i suština vaspitanja.

Iako živimo u surovom svetu, a Jelenina i Novakova deca nose teret slave, ona je ispričala da uprkos tome što nije sve ružičasto, ne želi da im skida te naočare sama. Iskreno je govorila o razdvojenosti od mališana koja ume da bude veoma delotvorna ako je kratkoročna.

Jelena Đoković o roditeljstvu neretko govori, mada se ne slažu svi u potpunosti s njenim postulatima vaspitavanja dece. Ipak, najveća podrška joj je suprug koji uprkos gustom rasporedu turnira i treninga, uvek uskoči da pričuva Stefana i Taru kada njegova supruga ima obaveze.

Podsetimo, prethodne jeseni Đokovićeva supruga imala je panel-diskusiju u Beogradu na temu svesnog roditeljstva, a gošća joj je bila doktorka Šefali Sabari. Govorile su na brojne teme koje su zanimale roditelje, trudeći se da iskažu stavove koji u našoj državi još uvek nisu potpuno zastupljeni.

gloria.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci