[acf field="pre_title"]
NOVI FILM

Dejan Jelača: Posle dugog zatvaranja u Americi napokon snimam

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Srpski glumac Dejan Jelača koji više od 20 godina radi i živi u Americi, Njujorku, u petak ima veliku premijeru novog filma „In the dark“ u njihovim bioskopima. Iako je bilo veoma teško i naporno raditi u uslovima kada je koronavirus na snazi, Dejan tvrdi da je izdržao jer kada radi ne oseća strah i brigu.

-Premijera filma “In The Dark”  je u petak 23. oktobra u Njujorku i ovom ostvarenju imam jednu od glavnih uloga. To je psihološka drama koja na kompleksan način govori o vezi između oca i ćerke. Ova uloga mi je bila veliki izazov jer je potpuno drugačija od mene, pogotovo što nisam ostvaren kao roditelj. Iskreno jedva čekam da vidim reakcije publike, a posle premijere očekuje nas festivalski život filma – rekao je Dejan za Toxictv.rs i dodao:

-Zavšio sam i snimanje filma „FaceTime“ koje je prekinuto zbog pandemije koronavirusa. To je romantična drama gde igram surovog advokata. Osim ovih projekata, radim i na još nekoliko filmova, ali sve ide polako jer nikada se ne zna šta će biti sa virusom i koliko će situacija biti komplikovana u Americi. Nadam se da ću uskoro doći u Srbiju da se vidim sa prijateljima i porodicom, ali i da radim na 12.sezoni moje emisije „30 minuta“ – otkrio je glumac.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci