[acf field="pre_title"]
SLATKE ŽELJE

Lepa Brena: Sve što sam poželela sam ostvarila

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Jedna od naših najvećih zvezda pevačica Lepa Brena poslavila je svoj jubilarni 60. rođendan. Uz nju su bili njeni najmiliji, a zbog situacije oko epidemije koronavirusa njeno slavlje je ove godine bilo drugačije nego prethodnih. Raskošna dekoracija, brojne čestitke i iznenađenje od porodice i prijatelja upotpunile su njeno slavlje, a ona je istakla sa kojim željama ulazi u sedmu deceniju života i da li za nečim žali.

„Prvenstveno zdravlje čitave planete, moje porodice, lično. Čovek se posle toliko godina i napora, a naročito ova naša mašina koja čuva našu dušu i emociju iznutra previše potroši, te je treba popravljati i servisirati, kao svaki dobar auto. Što želim sebi, to i svima, zdravlja i jedan ekonomski preporod celoj planeti. Ne žalim ni za čim. Sve što sam poželela sam ostvarila“-rekla je Brena za Kurir.

Iako je oduvala ozbiljan broj svećica pevačica je zadržala svoj vedar duh koji je krasi već godinama, a kako kaže još uvek se raduje poklonima.

„Sigurna sam da su pokloni nešto što je slatko i drago. Odavno sam shvatila da ni moju porodicu, ni moju decu, a posebno moje prijatelje ne želim da opterećujem poklonima za moj rođendan. Sveli smo to na neki lep buket i neko dobro piće, da time pojednostavimo naše druženje. Ono što je sigurno to je miran san i mir u duši. Dobro zdravlje i da se oporavimo što pre svi, te da nastavimo sa normalnim životima“-ispričala je pevačica za Kurir.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci