[acf field="pre_title"]

DIVA IMA KRALJEVSKO POREKLO! Ove detalje niste znali o Jeleni Karleuši

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Jelena Karleuša je srpska pop-folk pevačica i jedna od najkontroverznijih pevačica na srpskoj estradnoj sceni.

Svojim ponašanjem, izjavama i nastupima je opravdala nadimak „mala od skandala“. Važi za osobu koja nema dlaku na jeziku pa često dolazi u sukob sa kolegama.

Bila je veoma nestašna devojčica, volela je da se penje po drveću i da brzo vozi biciklu. Smatrala je da ima natprirodne moći, a ni dan-danas joj nije jasno kako prilikom mnogobrojnih vratolomija nije slomila neku kost. Želela je da otvori azil za napuštene pse i mačke o kojima bi brinula.

Pošto je Jelenin otac instruktor nautičkih sportova, rano je počela da trenira skijanje na vodi i ronjenje. Išla je na razne ekspedicije širom Jadrana i proučavala prelepi podvodni svet. U gostima nikada nije brukala roditelje, niti se ponašala razmaženo zbog čega su bili veoma ponosni na nju.

Više je volela da bude u društvu starijih osoba sa kojima je razgovarala, dok joj njeni vršnjaci uopšte nisu bili zanimljivi. Tvrdi da se među njima osećala kao vanzemaljac u kokošinjcu što objašnjava svojim koeficijentom inteligencije koji je na testu iznosio 153.

Naime, njena prababa, po mami, bila je austrijska grofica Marija Von Dajc koja ima svoju ulicu u Gracu.

Kurir.rs / Espreso

 

 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci