[acf field="pre_title"]
Dirljivo

Đaniju žena priredila rođendansko iznenađenje

Slađa napravila Đaniju mini proslavu rođendana.
[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Radiša Trajković Đani se sa svojom suprugom Slađanom Trajković otpočetka godine našao na meti raznih komentara i osuda, kako od strane publike tako i od medija. Iako je imao mali peh, zbog nepoštovanja donetih mera tokom vanrednog stanja, ove godine je saznao i da će postati deda.

Sada kada se prašina malo slegla, kada je odslužio propisanu kaznu kućnog pritvora, Đani gleda da svaki dan iskoristi na najbolji mogući način. Sa svojom porodicom uživa u luksuznoj vikendici na Savi gde imaju i sopstveni bazen. S obzirom da je baš danas pevaču rođendan, supruga Slađa mu je priredila malo iznenađenje koje ga je oborilo sa nogu.

 

„Đani nije hteo ni da čuje za proslavu, ne želi nikakva okupljanja. Stalno mi govori da sada nije momenat, da je svuda teško stanje. Slažem se, ali nisam mogla da mu ne napravim bar jedno malo iznenađenje. Malo, ali sa puno ljubavi. Vatromet u ponoć i torta za najbliže, ne može bez toga. Ipak smo mi 24 godine u braku, sledeće godine ćemo slaviti 25 godina, nije to mala brojka. Uostalom još malo postajemo baba i deda, imamo mnogo razloga za sreću i veselje.“-objasnila je Slađa za Toxic.

Podsećanja radi, dok je Radiša Trajković Đani bio u kućnom pritvoru jedino je ekipa Toxic televizije imala tu čast i privilegiju da bude počasni gost u pevačevom domu kao i da uradi intervju o celokupnoj situaciji.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci