[acf field="pre_title"]

Publika je oduševljena novim albumom Tejlor Svift

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Sinoć, tačno u ponoć, američka pop pevačica Tejlor Svift objavila je svoj osmi studijski album pod nazivom „Folklore“. Šesnaest numera (i jedna bonus „The Lakes“) sa ovog albuma su nastale tokom prethodna četiri meseca, dok smo svi bili u izolaciji.

Jedan od fanova sa Tvitera je duhovito prokomentarisao da dok je ostatak sveta pravio banana hleb, Tejlor je napravila ceo album. Ona je ranije izjavila da je album samo rezultat njene podivljale mašte.

Deo njene publike smatra da će „Folklore“ biti jedan od najboljih albuma koje je ikad izdala, kao i da je fenomenalan umetnik, a da su njene pesme vanvremenske. Utisci publike nakon slušanja su, generalno, izvanredni i svako je pronašao neku „svoju“ pesmu.

Tejlor Svift je svoje obožavaoce iznenadila i spotom za pesmu „Cardigan“, za koji je sama pisala scenario i sama je uradila režiju. Govoreći o spotu naglasila je da su tokom snimanja spota sa ekipom sve vreme bili prisutni zdravastveni radnici, svi su nosili maske, držeći se propisane distance. Rekla je da je čak sama sebi bila frizer, šminker i stilista.

Mnoge svoje planove za ovu godinu nije uspela da realizuje. Sve nastupe za 2020. godinu je morala da otkaže i odloži za sledeću godinu. Takođe je otkazan i koncert kojim je, kao prva žena, trebalo da otvori jedan stadion nacionalne lige američkog fudbala u blizini Los Anđelesa. Ipak, radno i pametno je iskoristila situaciju i evidentno zadovoljila apetite svoje publike.

Tejlor Svift je jedna od najuspešnijih i najnagrađivanijih izvođača na svetskoj muzičkoj sceni.

 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci