[acf field="pre_title"]

Dočekajte 2021. uz Toxic TV i žurku legendarnih pevača iz 90-tih!

Toxic TV pripremio je novogodišnji program uz najveće hitove 90-tih
[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Marko Pantić
Marko Pantić
Novinar i voditelj na Toxic TV

„Dvesta na sat“, „Ruka olovna“, „Idemo na Mars“, „Opsesija“. Da li je dovoljno da napišemo imena ovih pesma ili vam je potrebna još neka asocijacija?

Ako vam je potrebno još neka malo pomoć evo ovako: Ovo su samo neke od najpoznatijih pesama iz devedesetih godina koje se slušaju i danas, a Toxic TV je okupio veliki broj izvođača i napravio fantastićan šou proram sa ovim zvezdama.

Slađa Delibašić i Đole Đogani
Slađa Delibašić i Đole Đogani, foto: Toxic

Iako ove godine nema organizovanih proslava za doček Nove godine, mi smo se potrudili da u vaše domove dovedemo pravu žurku.

Ivan Gavrilović
Ivan Gavrilović, foto: Toxic

Naime, okupili smo velika imena naše dens scene i napravili žurku za pamćenje. Grupu Đogani, Slađu Delibašić i Đoleta Đoganija, sa kojima ćete đuskati dok ne padnete sa nogu. „200 na sat“ vozićemo se sa Ivanom Gavrilovićem, dok ćemo samo „Samo u snu“ pevati sa Anabelom Atijas.

Anabela Atijas
Anabela Atijas, foto: Toxic

Uz prve zvuke hita „Čiko, čiko“ i grupu Trik Fx niko neće ostati imun i sigurni smo da ćemo vas dići na noge. Naš studio zapalio je i Husa Beat Street i pesma „Gde si ti“ koja je bila planetarni hit.

Modelsica Ivana Stanković Sindi vratila nas je u policijsku stanicu kada je zapevala singl „Šef stanice“, a na našoj bini našli su se i Zorana Pavić, Di Monk, kao i reper Đus.

Ivana Stamenković Sindi
Ivana Stamenković Sindi, foto: Toxic

Celu noć sa vama će biti jedna crna, a jedna plava, odnsono naše voditeljke koje su začinile ovaj novogodišnji spektakl. Tako je, mi smo ih spojili, a one su dokazale da bivša i sadašnja mogu da se slažu, Vesna Đogani i Slađa Delibašić.

Slađa Delibašić i Vesna Đogani
Slađa Delibašić i Vesna Đogani, foto: Toxic

Uz dobru muziku i pozitivnu energiju densera ispratićemo ovu, ne tako lepu, 2020. godinu. Zato u četvrtak 31. decembra 2020. godine, od 22 časa budite uz Toxic TV i najluđi provod u gradu.

I ne zaboravite da ostanete odgovorni i da u vreme praznika Toxic kanali budu vaš izbor.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Marko Pantić
Marko Pantić
Novinar i voditelj na Toxic TV

Povezani članci

 

Najnoviji članci