[acf field="pre_title"]
SNIMA SVOJ PRVI SINGL?

Anja Mit progovorila o muzičkoj karijeri

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Ona je duhovita, nasmejana, kamera je obožava i uvek je raspoložena za razgovor. Ona je glumica Anja Mit. Srca publike osvojila je svojom ulogom u seriji “Istine i laži”, a na njen glas retko ko može da ostane imun. O svom emotivnom životu retko priča, a kako mediji saznaju, ona je raskinula višemesečnu vezu sa biznismesnom Nikolom Konstatinovićem.

“Zadržaću intimu za sebe koliko god je moguće. Ne pričam puno o privatnim stvarima, rastali smo se u prijateljskim odnosima. Život ide dalje – kaže Anja za „Blic“ i dodaje kakva su joj očekivanja od sledeće godine:

“Ova godina mora da se završi, svi smo svesni toga. Moj neki osećaj je da ćemo na leto biti jako srećni, prepuni osmeha i u restoranima. Mislim da niko nikoga neće moći da nađe. Razmišljam samo o tome i želim da živimo život.”

Takodje, svi znaju i za njen talenat za muziku, a svojim glasom oduševila je mnoge. Istakla je da bi jednog dana snimila i singl.

“Razmišljala sam o pevanju. Muzika mi je uvek u glavi, jer sam iz takve porodice. Plasirano mi je to odmalena. Ali želim da to ima neku svrhu, ako snimim singl. Snimim pesmu, i šta ćemo s tom pesmom? Šta je moj krajnji cilj? Nije mi samo cilj da snimim i da s tim ne bude ništa”- kaže glumica.

Između ostalog, uskoro će te imati priliku da pogledate intervju Dušana Kaličanina i Anje Mit u našoj “DeToxic” emisiji. Oni su našu ekipu nasmejali do suza, a nema sumnje da je sa njima uvek odličan provod.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci