[acf field="pre_title"]

Dragana Mićalović se rasplakala u emisiji: „Bog je zapisao da je trebalo da čekam 10 godina!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Mlada i uspešna glumica Dragana Mićalović, tokom gostovanja u emisiji „Prvi red“ pustila je suzu, kada se u program uključila njena koleginica sa fakulteta Tamara Milačić.

Naime, Dragana je nakon 10 godina upisala fakultet, a njena koleginica je otkrila kakva je Mićalovićeva kao studentkinja. Glumica ne krije koliko je srećna zbog toga što ponovo ima knjige u rukama:

– Ako je Bog zapisao da je trebalo da čekam deset godina da bih upoznala ove divne ljude onda mi je drago što je to bila moja sudbina. Zbog uloga i posla rano sam bačena u javnost. Izgubila sam jedan deo života koji sada ponovo živim, a koji mi je jako nedostajao – ispričala je emotivno Dragana.

– Ja sam njima donela neku svoju ozbiljnost i zrelost. Kroz moje savete mogu da shvate da ne smeju da gube vreme i da su tu da bi učili. Oni su meni poklonili ono što mi je trebalo, mogućnost da se oslobodim. Da se opustim i osetim tu radost njihove dečje igre, onaj trenutak da se na predavanju nasmeješ od srca. Tu niko ne razmišlja o tome da si ti Dragana Mićalović, već sam tu, pre svega, njihova koleginica – dodala je glumica.

Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

Najnoviji članci