[acf field="pre_title"]

DRASTIČNA PROMENA! Jelena Kostov smršala 10 kilograma

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Pevačica Jelena Kostov nakon porođaja sa ćerkicom Milom odrekla se slatkiša i smršala 7 kilograma.

Kako je istakla, ranije nikada nije držala dijetu. U septembru prošle godine rodila ćerkicu Milu, a tokom trudnoće se ugojila devet kilograma.

Jelena Kostov:
Jelena Kostov, foto: Instagram

Nikada nisam imala problema sa viškom kilograma, a ceo život sam jela čokoladu i druge slatkiše u neograničenim količinama. Takva mi je genetika! Zato nikad nisam ni bila na dijeti, a sa kilažom se nisam mučila ni u prvoj, a ni u drugoj trudnoći. Dok sam bila u drugom stanju sa Milijom, a zatim i sa Milom, ugojila sam se isto – devet kilograma. Međutim, posle prvog porođaja višak je otišao lako. Bez gladovanja i treniranja. Pošto s godinama skidanje kilograma ide sve teže posle drugog porođaja sam rešila da promenim loše navike u ishrani. Tek tad sam uspela da smršam sedam kilograma –  rekla je Jelena.

Iako je doterala liniju, pevačica savetuje žene koje su u drugom stanju da se ne opterećuju izgledom.

– Bila sam sigurna da ću u drugoj trudnoći mnogo više da se ugojim nego u prvoj! Svi su mi pričali da je tako kad se nosi devojčica. Mene to nije zanimalo, jedino mi je bilo bitno da beba bude dobro i da se ja osećam super. Jela sam sve što sam poželela! Ne shvatam žene kojima je važno da budu mršave u trudnoći i zbog toga gladuju. U današnje vreme ima mnogo načina da se na zdrav način rešite viška kilograma – zaključila je Jelena Kostov.

Telegraf.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci