[acf field="pre_title"]

Drugo veče Banja Luka Festa: Emotivni nastup Zvonka Bogdana i posebna podrška iz publike

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Osamdesetogodišnji Zvonko Bogdan doputovao je u grad na Vrbasu i napravio spektal za pamćenje. Jedan od prvih koncerata nakon pauze zbog pandemije korona virusa, održao je u pratnji preko dvadeset tamburaša. Nastup je počeo čuvenom pesmom „Tiho noći“.

Kako bi podržala kolegu, na koncert je došla Amira Medunjanin, koja će na istom mestu održati koncert sutra uveče u pratnji Vojvođanskog simfonijskog orkestra.

Osim fantastičnog line up-a, festival će zasigurno biti upamćen po izuzetno visokom nivou produkcije događaja, na posebno upečatljivoj festivalskoj lokaciji, banjalučkoj tvrđavi Kastel. Kamene zidine tvrđave Kastel prigrlile su veličanstvenu koncertnu dvoranu na otvorenom, sa namenskom platformom sa sedećim mestima, zbog čega festival s pravom nosi slogan „Mesto dobrih susreta“.

Slede nastupi Amire Medunjanina 8. jula, Radeta Šerbedžije 10. Jula, a posebno veliko interesovanje vlada za koncertom portugalske fado dive Marize koji će se dogoditi u petak 9. jula. Do kraja festivala brojne zvezde posetiće Banja Luku i uživaće u ovom gradu.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci