[acf field="pre_title"]

„DUŠE SU SE SRELE! Jovana Jeremić o novoj ljubavi:“ Spremna sam da mu rodim sina!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Jovana Jeremić je nedavno otkrila da je našla novog dečka, koji je 14 godina stariji od nje, a ubrzo je otkriven i njegov identitet.

U pitanju je biznismen Dragan Stanković, a voditeljka je sada otkrila kada su se prvi put poljubili, ali i da želi da mu rodi sina.

– Nikad neću zaboraviti prvi poljubac. To se dogodilo na četvrtom dejtu i tu smo se smuvali. Vozili smo se oko Hrama Svetog Save i bilo je crveno svetlo na semaforu. U tom trenutku je rekao: „Jao, vidi šta tamo ima“. Ja kažem: „Šta se desilo?“. Okrenem se i on mene poljubi. Kada se to dogodilo, znala sam da je to čovek mog života. Bilo je strasno, emotivno… Kada me je dodirnuo i kada je energija prostrujala kroz telo, rekla sam: „To je to“ – govori Jovana i otkriva da će mu roditi sina, ali i da ga je upoznala sa bivšim mužem Vojislavom Miloševićem, koji je inače u vezi već dve godine i živi sa svojom devojkom:

– Hoću da mu rodim sina. To nije isključeno, drugo dete ću roditi samo muškarcu kojeg volim. Upoznala sam ga i sa bivšim suprugom Vojom. Poštuju se i Voja je rekao da je on fenomenalan, i da je prezadovoljan Draganom.

– Ja volim njegove usne, njegov pogled, njegove oči, čelo, stopala, prste, noge one njegove muške, leđa, ramena, ja sve to ljubim, sve to volim. I muško je, mora da ima taj stav. Alfa, kad me pogleda ja priznam i ono što nisam uradila. Autoritet mi je, kad muško to nije, ja obrišem pod njime – rekla je Jovana.

Ona je otkrila i kako se slaže sa Draganovim sinovima, ali i majkom.

– On ima sinove koji su pet i 10 godina mlađi od mene. Od starijeg sina ima i unuku. Ja sam kod njega bila i na svadbi. Sa svim svekrvama imam sreću, sve me vole – rekla je Jovana.

24.sedam
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci