[acf field="pre_title"]

Dušica Jakovljević otkrila detalje veze sa fudbalerom: „Shvatili smo da ne možemo jedno bez drugog“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Popularna voditeljka Dušica Jakovljević ne prestaje da intrigira svojim ljubavnim životom. Nedavno je sve iznenadila time što je obnovila vezu sa bivšim fudbalerom Milošem Dimitrijevićem Čavom, nakon što je Kija Kockar otkrila da više nije sa njim.

Naime, Dušica je odmah nakon njjihovog raskida podelila zajedničku fotografiju sa Čavom uz opis „On“ i emotikon srca.

Ona je sada progovorila o ljubavi sa Dimitrijevićem i otkrila kako je započela njihova romansa.

– Miloš i ja smo se upoznali pre devet godina, odmah pošto sam se razvela od svog bivšeg supruga. Upoznali smo se preko zajedničkih prijatelja i otpočelo je naše druženje. Simpatije među nama oduvek su postojale, međutim život nas je razdvojio. On je otišao u Australiju gde je igrao fudbal, a ja sam imala svoj život i posao ovde – objašnjava voditeljka.

Njih dvoje su sve vreme na neki način održavali kontakt preko društvenih mreža i zajedničkih prijatelja, pre par godina životni putevi su im se ponovo ukrstili.

– Pre tri godine sam se preselila u Miloševu zgradu i tada smo obnovili vezu. U njoj smo uživali šest meseci ali smo opet raskinuli. Sad, kada biste me pitali zbog čega, ne bih znala da vam kažem. Verovatno iz nekih glupih razloga – kaže Dušica i nastavlja:

– Nedavno smo shvatili da ne možemo jedno bez drugog i obnovili smo našu ljubavnu priču koja zapravo nikada nije ni prestala. Sve vreme je on bio u mom srcu, kao i ja u njegovom. Ova razdvojenost nam je samo pomogla da shvatimo da na svetu postoji samo jedan zagrljaj koji je pravi i u kojem oboje želimo da budemo. Svi pre Čave bili su smešni – kaže ona.

Miloš je pre veze sa Jakovljevićevom uživao u kratkim romansama sa ženama poznatim javnosti, ali nikada nijednu nije pokazao javno.

– Ja sam jedina žena koju je i pre tri godine pokazao javnosti i rekao: „Ovo je moja devojka“, a to je učinio i sada, kada je stavio našu zajedničku fotografiju na društvene mreže – iskrena je bila Jakovljevićeva.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci