[acf field="pre_title"]

Dušica Jakovljević za Toxic: „Hvala Mileni i svim devojkama koje su se odvažile da progovore“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Mlada glumica Milena Radulović šokirala je javnost kada je obelodanila da ju je čuveni profesor glume, Miroslav Mika Aleksić, seksualno uznemiravao i silovao. Osim Radulovićeve, protiv ovog nasilnika ustalo je i još nekoliko devojaka, koje su pretrpele isto što i glumica.

Nije im bilo lako…tajna, stid, bol, tuga i sav teret tog gnusnog čina nosile na duši i dugo nisu mogle nikome da ispričaju. Kada su smogle snage da otkriju šta im se sve dešavalo dobile su podršku i tako dale snagu i volju i drugim žrtvama da progovore. Milena je uspela, stala je na put nasilnku, a voditeljka Dušica Jakovljević ju je podržala.

Ona je za Toxictv.rs otkrila da se nada da će glumac Miroslav Aleksić dobiti zasluženu kaznu i da je njegovo ponašanje za svaku osudu.

-Ovo što sam saznala je užasno. Milena je prelepa i predivna mlada žena i ovo što ju je zadesilo je velika tuga. Takođe, nije tu samo Milena u pitanju, sve žene koje dožive bilo kakvu vrstu nasilja je strašna stvar. Mislim da će ljudi koji su napravili takva zlodela goreti u paklu. Strašno mi je teško da sam spoznala da želim nekome sve najgore, ali tako je. Poništava se sve što je taj čovek uradio. On je dobio nagradu za životno delo. Srušili su se dečiji snovi o čika Miki koji gleda decu kao velike ljude i koji se trudio celog života. Bože, samo se srušila ta kula od karata – tvrdi poznata voditeljka i dodaje:

-Ne dao Bog nikome da neko doživi na svojoj koži i oseti nasilje, da bude žrtva, da izgubi sebe, da oseti ponižavanje, da izgubite samopouzdanje. To je situacija u kojoj ste totalno nemoćni. Hvala Mileni i svim devojkama koje su se odvažile da progovore. Ne smemo da živimo u strahu. Poruka koju želim da pošaljem svim devojakama jeste da se ne boje da će biti osuđene, i da će uvek imati podršku javnosti. Milena je heroj, a i sve druge žene koje priznaju šta su preživele. Takođe, i one žene koje ne smognu snage da izgovore šta im se desilo, su heroji jer trpe i drže sve u svojim telima i srcima – rekla je Dušica za naš portal.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci