[acf field="pre_title"]
ŽELI DA SE OSTVARI U ULOZI MAJKE

Marija Šerifović progovorila o majčinstvu

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Pevačica Marija Šerifović pre izvesnog vremena se opredelila za „novo“ zanimanje. Ona je počela da snima vlogove za svoj YouTube kanal, ali je istakla da to radi sve u vidu zabave, a ne zbog finansijske situacije. Marija je snimila novi video, ali je ovoga puta odgovrala na pitanja svojih fanova, pa se dotkala i svog privatnog života. Na pitanje da li ima dečka odgovorila je sa „Da“, a zatim je usledilo i pitanje da li je ikada maštala da se uda.

„Pa kao jesam, ali sam sigurna da će moja svadba biti ultimativno tradicionalna ili će biti plaža i neki koktelčić. I tako da sebi potpišem presudu“- rekla je pevačica i dodala da li bi volela da se ostvari kao majka:

„Sasvim sigurno da da, ali otom potom i polako.“

Takođe, jedno od pitanja fanova bilo je kako se nosi sa negativnim komentarima i predrasudama.

„Ovo je jedno ozbiljno pitanje i teška tema. Ne znam odakle da krenem. Navikla sam da me ljudi vole ili ne vole i to je negde potpuno u redu. Bilo bi bezveze realno da me svi vole. Jednostavno sam shvatila da je ovo samo moj život, da je ovo mojih koliko već godina u ovom obliku na ovom svetu i ovom kosmosu i da apsolutno nema nikakve potrebe da me remeti tuđe mišljenje, da me pogađa“- ističe Marija i poručuje:

„Moja topla preporuka za sve ljude koji se na bilo koji način ne uklapaju u sve i u svakoga, vi ste rođeni da budete vi. Niste rođeni da budete neko drugi. To je jedina istina i to pravo vam je bog dao, ali i UN.“
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci