[acf field="pre_title"]

DVE SENZACIJE U JEDNOM DANU! Svetska premijera filma „Pokidan“ i spektakularan koncert Ace Lukasa!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Ovi događaji će se simultano održati u prestižnoj Štark Areni, obećavajući publici nezaboravno iskustvo, a ulaznice za ova dva događaja mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima Ticket Vision.

„Pokidan“ je dugoočekivani filmski projekat koji je stekao veliku pažnju javnosti i izazvao veliku uzbuđenost među filmofilima i ljubiteljima domaće kinematografije. Film je rađen po knjizi „Ovo sam ja“, a po životu naše najveće zvezde Ace Luksa. Premijera ovog filma će biti održana u Štark Areni, pružajući publici mogućnost da se uživo susretne s glumačkom ekipom i ostalim poznatim ličnostima domaće kinematografije.

Međutim, to nije jedini razlog zašto je 3. novembar 2023. godine poseban dan za ljubitelje zabave. Nakon premijere filma „Pokidan“, Štark Arena će biti transformisana u koncertnu dvoranu kako bi dočekala najveću folk zvezdu, Acu Lukasa.

Sa svojim neodoljivim šarmom, emotivnim interpretacijama i energičnim nastupima, Aca Lukas je osvojio srca publike i van regiona. Njegovi hitovi su postali himne generacija, a njegovi koncerti su uvek rasprodati do poslednjeg mesta. Ovog puta, Štark Arena će biti epicentar folk muzike, pružajući fanovima nezaboravno iskustvo uz Lukasove najveće hitove i pesme koje su obeležile njegovu karijeru.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci