[acf field="pre_title"]

Džejeva naslednica Marija počinje muzičku karijeru: „Prva pesma je posvećena tati!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Marija Ramadanovski, ćerka pokojnog legendarnog pevača Džeja, ispunila je očevu želju i započela solo muzičku karijeru.

Marija je sada snimila svoju prvu pesmu „Od kad nisi tu kraj mene“, koja je danas, na godišnjicu Džejeve smrti,  premijerno objavljena.

Marijin prvenac je u Džejevom muzičkom stilu. Kada je prvi put čula pesmu bilo je suza, i sigurna je, kako nam je rekla, da bi se svidela i njenom ocu da može da je čuje.

– Nadam se da će tu neku emociju, koja je iskrena i namenjena mom ocu, da će je publika prepoznati. Kada sam čula pesmu bilo je suza, jako emotivna pesma, nadam se da će se svima svideti, mislim da bi se i tati svidela da može da je čuje. Mislim da on tu negde gleda, pa mi daje snagu da sve ovo izguram. Pesma je u tatinom stilu, boemska, sporija, emotina, imaju i te neke njegove fraze u pesmi – rekla je Džejeva naslednica za „Telegraf.rs“.

Ramadanovskom je zbog Marijine ljubavi prema muzici velika želja bila da njegova ćerka krene njegovim stopama. Marija ističe da se zbog želje da bude kao njen otac odlučila da se bavi muzikom.

– Do pre 2, 3 godine nisam se medijski eksponirala, volela sam da pevam od malih nogu, ali tata u prvi mah nije bio baš za to, više je voleo da se bavim onim što sam završila, ali vremenom, s obzirom na to da je moja želja za pevanjem bila jako velika i da sam napredovala u tome, nisam još, da kažem profesionalac, ali se trudim da budem što bolja u tome. Svi očekuju da budem kao tata, a smatram da niko ne može da bude kao on, jer je on potpuno jedinstven i poseban čovek, ali, potrudiću se da ga dostojno nasledim, koliko je u mojoj moći – rekla je Marija i dodala:

– Za mene muzika i pesma predstavljaju sećanje na tatu, mislim da sam uz njega zavolela pevanje. Možda da on nije bio pevač, možda se ja ne bih odlučila na to. S obzirom na to da je on moj najveći ponos i da sam mu se ja uvek negde divila, samim tim sam i ja želela da budem kao on, mislim da je pravac za koji sam se odlučila zbog njega – zaključila je ona.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci