[acf field="pre_title"]

Ša o ulasku u rijaliti: „Kada bih ponovo dobio poziv, ušao bih!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Reper Nenad Aleksić Ša, progovorio je o bivšoj supruzi Ivani Aleksić i otkrio da bi ušao u „Zadrugu 5“, gde je trenutno Tara Simov, sa kojom je prevario ženu, te su se zbog toga razveli.

– Nisam dobio poziv, odmah da kažem, nisam dobio poziv za ulazak u rijaliti, kada bih dobio poziv verovatno da bih ušao – rekao je Ša, a  zatim progovorio o bivšoj ženi o kojoj, sudeći po njegovi rečima, nema nimalo lepo mišljenje.

– Taj brak je bio gotov! Mi smo mnogo pre rijalitija govorili o razvodu. Ja sam pogrešio što sam u rijalitiju svoj brak predstavio kao bajku i da je sve super. To je moja greška, ja sam idealizovao sve to i onda su me ljudi osudili baš zbog toga. Razočarala me je na svaki način, u svakom smislu – rekao je Aleksić.

– Jeste da je to što sam uradio ružno, ali onno što je ona meni uradila nije okej, to zna i moja porodica, jer sam se ja borio za sve to u životu, a težak život sam imao i ona zna kakav je bio moj život i onda je uradila to što je uradila, to nije ispravno – ispričao je on.

– Ja ne bih mogao mirno da spavam da uzmem nekome nešto što mi ne pripada. Ja ne bih mirno spavao, a da li ona mirno spava, to ne znam – rekao je Ša za „Srbiju Danas“.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci