[acf field="pre_title"]
SA NAJMILIJIMA U NAJLUĐOJ NOĆI

Edita Aradinović otkriva sa kim dočekuje Novu godinu

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

S obzirom na to da je, zbog epidemiološke situacije u zemlji, proslava Nove godine još uvek neizvesna mnoge poznate ličnosti su se oglasile povodom toga. Jedna od njih je i pevačica Edita Aradinović koja ističe da poštuje sve epidemiološke mere koje je propisala država, kao i da neće po svaku cenu nastupati u najluđoj noći. Takođe, raduje se što će to veče provesti u krugu najmilijih.

„Nisam zakazala nastup za Novu godinu i ne razmišljam o tome. Više razmišljam da budemo živi i zdravi. Pratim instrukcije, kako nadležni organi kažu i ne opterećujem se Novom godinom. Odavno sam se oprostila od tog dočeka, ima sigurno pola godine“- rekla je Edita za „Blic“ i dodala:

„Dogovorila sam se sa sestrom i braćom da zajedno budemo to veče. Pošto smo zajedno od malih nogu slavili Nove godine, kako smo odrasli, ta tradicija se izgubila. Tako da ćemo se familijarno okupiti i radujem se tome“.

Pevačica otkriva da je ova situacija ne može sprečiti da vredno radi na novim projektima, kao i da je u ovoj godini naučila da bude mirnija psihički i da se više vodi srcem nego glavom.

Podestimo, Edita i njena koleginica Emina Jahović su nedavno objavile zajedničku pesmu pod nazivom „Dobro sam“ koja je dugo bila u trendingu, a ima skoro 2 miliona pregleda.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci