[acf field="pre_title"]
LJUBAV MU JE NAJBITNIJA

Eka Duraković iskreno progovorio o svom emotivnom statusu

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Pevača Eka Durakovića retko možemo videti da se pojavljuje u našim medijima, ali kada poseti Beograd uvek je raspoložen za razgovor i druženje. Jednom prilikom je u „DeToxic“ emisiji otkrio koje muzičke poslastice sprema, kao i sa kim bi voleo da sarađuje u narednom periodu. Nedavno je snimio duet sa našom pevačicom Aleksandrom Stojković Džidžom, a u jednom intervjuu je otkrio zanimljive detalje njihove saradnje.

„Džidža mi je jako dobra koleginica. Slučajnost je što mi se u drugom spotu pojavljuje još jedna Aleksandra Stojković, za koju mislim da je jedna od najlepših top modela u Srbiji. Obe su mi veoma drage i srećan sam što imam takve prijateljice, pa zaista nisu postojale nikakve barikade“- rekao je Eka u emisiji „Ekskluzivno“.

Takođe, mnoge je zanimalo da li je srećno zaljubljen.

„Ja sam u stabilnoj emotivnoj vezi, a moja devojka je za mene kraljica Beneluksa. Što se tiče zabranjene ljubavi, bio sam u vezi sa devojkom koja je druge vere i zaista nikada nisam imao problem što se toga tiče. Ipak sam ja odrastao u Luksemburgu gde sam imao prilike i sreće da odrastam sa drugim nacijama i verama. Moji su me tako vaspitali, da nije bitno koje si vere, već da si čovek. Kod mene je ljubav najbitnija“- rekao je pevač.

Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

Najnoviji članci