[acf field="pre_title"]

Nova pesma u projektu Radija S

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Zvezde pevaju zvezde je „Ginem“, a izvodi je Džejla Ramović. Tema ovog projekta je Ex Yu, a pesmu grupe Magazin, Džejla je slušala u kući od kad se rodila jer je to muzika koja se stalno slušala u porodici Ramović. Zanimljivo je da je pesma starija od pevačice 4 godine, a njena mladost je donela novi zvuk i svežinu, što je i glavna ideja ovog projekta.

Smedia
Foto:S media

–  Kad su mi rekli da treba da obradim Ginem, ja sam rekla „top“. Pevam je ceo život, odlično je znam i bila sam oduševljena -rekla je Džejla gostujući na Radiju S.

Bila je iznenađena kad je shvatila da ima status zvezde:

– Bila sam jako srećna kada sam dobila poziv za učešće u projektu „Zvezde pevaju zvezde“ pitala sam se „Da li sam ja došla do toga?“ pošto pratim projekat već godinama dok još nisam bila poznata.

Inače, malo je poznato da su sve sestre Ramović telentovane za muziku. Džejla ne krije da jedna od sestara, po njenom mišljenju ima najlepšu boju glasa:

– Srednja sestra Lejla, mislim da ima najlepšu boju glasa na svetu i uvek kažem da bolje peva od mene – ispričala je Džejla za Radio S.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci