[acf field="pre_title"]

EKSKLUZIVNO! Intervju sa Anom Radulović! „Sve želje sam ostvarila, novi poslovni projekti će pokidati“!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Voditeljka Ana Radulović nedavno je proslavila svoj 31. rodjendan u jednom prestoničkom lokalu. I ovog puta, Radulovićka je svojim izgledom i stajlingom oduševila sve i pokazala koliko dobro izgleda.

Zadovoljna i srećna pozirala je za domaće medije sa svojim suprugom. Podsetimo se, atraktivna voditeljka je već skoro deceniju u braku  sa folk pevačem Miroslavom Mirčetom Radulovićem, a 2016. godine kao krunu njihove ljubavi, dobili su sina, Konstantina.

O željama, novim poslovnim projektima, braku i mnogim drugim temama, voditeljka otkriva u našem ekskluzivnom intervjuu u nastavku.

Šta si sebi poželela za rođendan?

-Poželela sam da budem zdrava i svi oko mene da budu zdravi i da budemo srećni. Takođe želim da još više napredujem u poslu, jer sam na svakom polju ispunjena, ja sam tip osobe koja veruje da uvek može bolje i još, tako da težim ka tome-kazala je Ana.

Sjajno izgledaš, da li možeš da nam otkriješ kako to održavaš?

-Zbog priprema za rođendan nisam jela. Naime rešila sam da ne idem posle 16h popodne, ali sad ću to da promenim i moći ću da se vratim na režim ishrane do 18h popodne-ispričala je gospođa Radulović kroz osmeh.

Da li možeš da podeliš sa nama, po čemu će se “Zadruga 7” razlikovati od svih drugih poslovnih projekata tvoje medijske kuće ?

-Prva i osnovna stvar po imenu, dovoljno je da kažemo Elita. Toliko je zvučno i specifično. Kao što su već mediji preneli, za neke ličnosti se već zna koje će ući, a neke još držite u tajnosti i čekate pravi trenutak da objavite, ali slobodno mogu reći da će ova sezona pokidati-objasnila je voditeljka Pink televizije.

I za kraj, kakvi su tvoji prijatelji na tvojim proslavama, ko je najveseliji?

-Svi su oni veseli, jer ja se družim sa pozitivnim i energičnim ljudima koji vole muziku i provod, tako da je uglavnom veća trka ko će više da popije-zaključila je Ana Radulović.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci