[acf field="pre_title"]

EKSKLUZIVNO! Intervju sa Sofijom Perić! „Braja je veliki profesionalac, i drago mi je što je deo moje karijere“!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Sofiju Perić mnogi su upamtili po učešću u jednom popularnom muzičkom takmičenju u kojem je glasom očarala region za kratko vreme. Na početku karijere, imala je priliku da peva svim našim najvećim zvezdama poput Cece Ražnatović, Seke Aleksić, Emine Jahović, kao i ljudima iz sveta glume i sporta.

Pored izvanrednih vokalnih sposobnosti, veliku pažnju javnosti privlači i Sofijina lepota koju mnogi porede sa holivudskim lepoticama.

Mlada i talentovana, pevačica se već sada može pohvaliti sjajnim pesmama, i saradnjama sa našim najboljim kompozitorima. Pre samo par meseci publiku je obradovala novom pesmom „Mrzim što te volim“, koju je napisao naš veliki umetnik Dragan Brajović Braja.

U ekskluzivnom intervjuu, samo za Toxic mlada muzička zvezda otkrila nam je zbog čega sebe još uvek ne doživljava kao javnu ličnost, i kakva je ona zapravo kad televizijskih kamera nema. O tome kakav je osećaj bio deliti binu sa Ivanom Bosiljčićem, pevačica je podelila sa nama u nastavku.

Pre par meseci izašla je tvoja nova pesma, koliko si zadovoljna i kakvi su utisci?

„Prezadovljna sam, pesma „Mrzim sto te volim“ je jedna od pesama koju ljudi obožavaju. Drago mi je sto je publika zajedno sa mnom peva na svim mojim nastupima“.

Da li možeš da nam otkriješ kakav je Dragan Brajović kao saradnik, i kako je došlo do vaše saradnje?

„Pre svega Dragan Brajovic Braja je jedan divan čovek, a onda i profesionalac. Mislim da njegova dela govore o njemu više nego što bih to mogla ja da kažem. Drago mi je što je deo moje karijere. Braja i ja se poznajemo dugo godina unazad samo je bilo pitanje vremena kada će se saradnja dogoditi“-objasnila je Sofija za Toxic.

Da li možda ima neka ličnost sa muzičke scene, s kim priželjkuješ da snimiš duet?

„Naravno da maštam o tome, za sada mi je u planu da snimim puno solo pesama ali negde potajno priželjkujem i duet“.

Bila si gost na koncertu kod Ivana Bosiljčica, kakvo je osećaj deliti binu sa njim?

„Zapravo, bila sam deo publike. Nisam ni znala da će me Ivan izvesti na scenu. Moja velika čast je bila da te večeri stojim pored takvog čoveka i umetnika. Zapevala sam pesmu „Idu dani“ na koju je prepuna sala odreagovala emitivno i pozitivno. Bila sam presrećna i iznenadjena. Hvala mu još jednom na tako lepom gestu i svoj svojoj podršci.“

Kako ti se dopadaju novi muzički trendovi? I da li bi možda pristala da snimiš pesmu u totalno drugačijem stilu?

„Trendovi su nešto što se stalno menja. U suštini da, slušam popularnu muziku i dopada mi se. Nikada necu reći ne, pesma će me pronaći koliko i ja nju i u to sam sigurna. Naravno da svakom novom pesmom treba biti inovativan ali takodje pored toga treba ostati svoj i autentičan.“

Veoma si mlada uplovila u muzičke i estradne vode, čiji savet uvek poslušaš kad je posao u pitanju?

„Ja sam po tom pitanju neko ko jako voli da sasluša apsolutno sve savete i komentare drugih medjutim retko koji uvažim i onako istinski poslušam. Fokus mi je uglavnom na ljudima koji su vrlo uspešni u ovom poslu. Naravno pored mojih saradnika uvek poslušam i svoje najbolje prijatelje i porodicu. Ali na kraju dana uvek sebe.“

I za kraj, kakva si privatno kad se ugase kamere? I šta u slobodno vreme najviše voliš da radiš?

„Čudno mi je da pričam o sebi na taj nacin. Ja sam jedna devojka koja samo za razliku od drugih obožava da peva i živi svoj san. U slobodno vreme se bavim muzikom, sviram klavir, pevam, pored toga puno radim na sebi. Jako volim da čitam i obožavam prirodu“ -zaključila je mlada muzička zvezda.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci