[acf field="pre_title"]

EKSKLUZIVNO! SAMO NA TOXIC PORTALU! Intervju sa Divnom Milovanović! „Zbog Marine Tucaković sam počela da pišem tekstove, ona mi je bila ogromna podrška“!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Ove nedelje imali smo priliku da razgovaramo i sa jednom od naših najpoznatijih i najtraženijih autora Divnom Milovanović.

Samo za Toxic Divna je podelila sa nama sve detalje o svojoj karijeri, ali i utiske o saradnjama sa mnogobrojnim izvodjačima sa naše i grčke muzičke scene.

Podsetimo se, Milovanovićeva je napisala dosta hitova za popularne estradne umetnike kao što su : Nataša Bekvalac, Seka Aleksić, Adil Maksutović, Edita Aradinović, Dejan Matić, Katarina Grujić i mnogi drugi.

Pored toga što je tekstopisac, Divna Milovanović se bavi i Integrativnim psihodinamiskim savetovanjem, tako da veoma često se mogu videti njene objave na Instagramu na razne životne teme koje su veoma viralne.

Pre svega da vam se zahvalimo u ime naše medijske kuće što ste izdvojili vreme da budete naš sagovornik.

-Hvala vama na pozivu, redovno vas čitam i jako ste me obradovali predlogom za intervju.

Na samom početku, kako ste? Kako provodite letnje dane?

-Odlično i još uvek radno, ali ne zadugo. Početkom Avgusta idem na preko potreban odmor i iskreno, odbrojavam dane do tada.

Znamo da ste pre par godina i vi bili naša koleginica, da li vam nedostaje novinarski i prezenterski posao? Zbog čega ste izašli iz medija?

-Nemam utisak da sam ikada izašla iz medija i da sam napustila prezenterski posao s obzirom da sam izuzetno aktivna na društvenim mrežama i to baš u formi videa. Definitivno se više pronalazim u digitalu nego na televiziji, imam veću slobodu da iskažem kreativnost tako da mi ne nedostaje klasično novinarstvo, iako mislim da mi je bilo sjajna škola i zato izuzetno cenim novinare i svesna sam odgovornosti koju imate.

Kad ste odlučili da zaronite u kompozitorske vode, i kako je to počelo?

-Počelo je pre desetak godina iz velike ljubavi prema muzici i pisanju. Interesantno je da je prva pesma koju potpisujem ‘Overila’ koju izvodi Edita, kojoj je to takođe bila prva pesma. Definitivno mi je bila talična jer su nakon te pesme sve ostale ponude počele da doleze spontano.

Ako smo dobro informisani, sarađivali ste i sa Marinom Tucković, kakva je ona bila kao saradnik i kolega? I po čemu ćete je najviše pamtiti?

Marina je razlog zašto sam počela da se bavim pisanjem tekstova. Kada sam tek ulazila u posao, sećam se da sam je jednom pozvala telefonom da mi da komentar na tekst koji sam napisala tada i da sam se doslovno tresla od treme u tom trenutku. Kada je ona rekla da je super, znala sam da je to TO. Bila je apsolutno netaknuta sujetom, za razliku od ostalih autora, uživala je komunicira sa mladim ljudima i meni lično je bila ogromna podrška. Što se tiče njenog stvaralaštva, sigurna sam da se takva veličina više neće ponoviti na našim prostorima. Zahvaljujući njoj tekstovi su dobili na značaju o utrla je put svim budućim tekstopiscima-objasnila je Divna za Toxic.

Napisali ste veliki broj tekstova za naše brojne izvođače koje su postale hit. Koju pesmu bi izdvojili? Koja vam je najdraža?

-Ima puno tekstova koje volim, a naravno ima i onih koje bih sada uradila drugačije ili ih ne bih radila uopšte. Volim sve što sam pisala za Adila, Dženana, Natašu Bekvalac, Katarinu Grujić, Milicu Pavlović, Milicu Todorović, Dejana Matića i mnoge druge.

Neizbežno je a da se ne dotaknemo i vaše saradnje sa Antonisom Remosom, kako je bilo sarađivati sa njim? Da li su inostrani izvođači zahtevniji od naših?

-Naprotiv. Reč je o jednoj od najlakših saradnji u mom životu gde se po ko zna koji put potvrdilo da su najveće zvezde ujedno i najveći profesionalci, pa samim tim odabranim saradnicima daju slobodu da svoj deo posla urade onako kako osećaju. I to se čuje. Preponosna sam na numeru ‘Edo kai tora’ i smatram je velikom potvrdom.

Spominjalo se u medijima da ćete napisati par pesama i za Sašu Kovačevića? Da li to možemo da očekujemo u nekom narednom periodu da ćete nas obradovati?

-Postoje dve fenomenalne pesme koje smo uradili i koje već neko vreme čekaju pravi trenutak. Uverena sam da će biti veliki hitovi kada izađu jer su nešto potpuno drugačije i predstavljaju Sašu u novom svetlu.

Imate ogromnu popularnost i na društvenim mrežama, vaše objave i videi iz emisije su veoma viralni, žene vas obožavaju, šta vas najčešće pitaju i koji savet uglavnom traže?

Ono što žene najviše zanima je zašto se on ne javlja i kako da ga prebolim . Neki mi zameraju da saž u objavama surova ali uvek pomislim koliko bih vremena uštedela da je meni u mlađim godinama na direktan način otvorio oči.

Vi ste prošli kroz razvod braka, kako ste uspeli sve to prebrodite, i koliko je to tada uticalo na vas?

Moj razvod se dogodio jako davno i sada iz ove perspektive mislim da je jedna od najboljih stvari koje su mi se desile. U tom trenutku uticao je na mene tako što sam osetila pojačanu potrebu da radim na svojiž emocijama, samopouzdanju i ljubavi prema sebi i baš tada se i rodila ideja da počnem da radim ovo što radim danas na društvenim mrežama.

Prema vašem mišljenju, gde žene, a gde muškarci najviše greše u partnerskim odnosima?

-Zamenili smo uloge i to je obostrana odgovornost. Žene treba da se vrate svom ženskom principu, da postanu partnerke a prestanu da budu mame svojim partnerim, dok muškarcima fali inicijative i preduzimljivosti. Sve ostale ‘greške’ dolaze samo kao posledica. Da bi nam bilo bolje moramo da se vratimo svojim prirodnim ulogama-kaže Milovanovićeva.

S obzirom na to da ste trenutno u drugom stanju, kako izgleda trudnoća iz vašeg ugla? I da li je tačno da su žene u tom periodu promenjivog raspoloženja?

-Iako sam mislila da neće biti tako, moram da kažem da mi za sada trudnoća jako prija i da sam mnogo mirnija nego ranije. Najteži mi je bio prvi trimestar i tada mi je delovalo da mučnine nikada neće prestati, a ujedno sam imala i velike promene raspoloženja koje su mi bile jako naporne. Međutim, nakon prva tri meseca, počela sam neizmerno da uživam i nadam se da će tako ostati do kraja.

I za kraj, ako možete da nam otkrijete kako i na koji način vas je sadašnji partner osvojio?

-Iako ima dosta toga, moram da izdvojim baš tu upornost kada na samom početku nedeljama nisam htela da se vidim sa njim. Na kraju sam pristala, čisto ‘radi reda’ da odemo na piće i evo nas, tačno tri godine kasnije čekamo dete-zaključila je Divna Milovanović.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci