[acf field="pre_title"]

EKSKLUZIVNO! SAMO ZA TOXIC! Filarri o karijeri : „Voleo bih da snimim pesmu i sa Senidom!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Popularni tiktoker i muzičar Filip Marinkov poznatiji kao Filarri pokupio je brojne simpatije u toku takmičenja za pesmu „Evrovizije“.

Koliko je na dobrom putu da napravi sjajnu karijeru, najbolji dokaz je taj što je ostvario saradnju o kojoj bi mnogi mogli samo da sanjaju – snimio je duet sa reperkom sa najdužim stažom na estradi – Sajsi Mc.

Pesma nosi naziv „Kamagra“. I za samo par dana uspela je da napravi pravu pometnju. Tim povodom naša ekipa, razgovarala je sa mladim i talentovanim pevačem. U našem ekskluzivnom intervjuu, Filarri je otkrio zanimljive detalje o sebi, ali i sve o saradnji sa Sajsi.

Kakvi su utisci i očekivanje od nove pesme?

„Ovo je jedan od lepših projekata na kojima sam radio, trebalo bi da prodje još neko vreme da bi smo tačno znali kako pesma prolazi, i kako ljudi reaguju.“

Da li je zahtevna Sajsci Mc kao saradnik?

„Nije, mi smo vage u horoskopu i to često i naglašavamo. Ivana je za saradnju med i mleko. Veoma je osećajna i brižna, i baš me je onako oberučke prihvatila i prenela na mene sva svoja iskustva i sve što je do sada stekla u ovom poslu“ -istakao je Fillari.

U kom žanru muzike bi najviše voleo da nastaviš svoju karijeru? S obzirom na to da sjajno izvodiš i balade, ali dobro i repuješ?

„Pre par dana sam izveo jednu od Sajsinih pesama, koja je čist rep i kao što ona kaže to je jedna od njenih najzahtevnijih pesama, tako da sam tu pokazao da se super snalazim i u repu, i iz toga razloga ne mogu još uvek da se ogradim od žanrova i tačno da kažem u kom muzičkom pravcu ću nastaviti. Uskoro izlaze još dve moje nove pesme, jedna će biti balada, a druga će biti duet i malo komercijalnija“.

I za kraj, sa kim još priželjkuješ da snimiš duetsku pesmu?

„Moj odgovor će uvek biti sve dok se to ne desi, Senida. Ona mi je top. Naravno pored nje, dopada mi se Edita, Andjelina i naravno Jelena Karleuša, ali ima stvarno mnogo koleginica i kolega koje jako volim i svidja mi se njihov rad. Ja sam otvoren za saradnje i ne bežim od dueta“-zaključio je mladi muzički umetnik.

 

 

 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci