[acf field="pre_title"]

EKSKLUZIVNO! SAMO ZA TOXIC PORTAL! Jovan Stefanović o svojoj najvećoj životnoj želji : Želim da se ostvarim u ulozi roditelja, porodica će mi biti prioritet”!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Popularni pevač Jovan Stefanović pored izvanrednih muzičkih sposobnosti može se pohvaliti i odličnim fizičkim izgledom, i top formom.

Iako je veoma mlad zaronio u svet muzike, i estrade, i za kratko vreme postao miljenik pripadnica ženskog pola, pevač nije dozvolio da ga slava ponese, u tom smislu pevač i gradi svoju karijeru na kvalitetan način.

Mladi pevač u intervjuu za Toxic Portal nije krio koliko ulaže u sebe, kao i to da ne postoje izgovori ako želiš u nečemu da budeš istrajan. Većinu svojih želja kako kaže jeste ostvario, ali je ostala jedna da se ostvari, a samo za Toxic Joca je otkrio svoju najveću životnu želju.

Na samom početku razgovora, pevač je podelio sa nama kako izgleda njegov jedan sasvim običan dan :

-Moj prvi ritual ujutru je da odem na trening, treniram boks i to odradim baš jako punih sat vremena, onda sledi doručak i kreću obaveze što se tiču muzičke produkcije, studija, svirki-objasnio je Joca.

O tome kako postiže da se pridržava zdravih navika, i da vodi računa o sebi na kvalitetan način, Stefanović otkriva u nastavku :

-Ne postoje izgovori, jer svako može da se hrani onako kako želi, niko nikoga ne tera da pije, niti da jede ono što ne treba, sve je samo u glavi i to su samo izgovori “Vodim brz život”, pa ti onda uspori i nema problema-istakao je Jovan.

Na pitanje o njegovom umeću u kuhinji, pevač nas je prijatno iznenadio svojim odgovorom:

-Odlično kuvam, i u tome zaista uživam to me i opušta. Biftek znam jako lepo da spremim, takodje paste kao i neki dobar rižoto, moram da priznam još uvek se nisam oprobao u domaćim jelima, ali mislim da bi i u tome bio odličan jer volim da kuvam toliko da uveče nekad pustim kulinarske emisije i tako zaspim jer me to opušta-kaže kroz osmeh šarmantni pevač.

O svojoj najvećoj želji koju priželjkuje da mu se ostvari, pevač je ispričao u nastavku :

-Da sa ostvarim kao otac, i kao roditelj i da se naravno oženim i imam porodicu i to je meni prioritet, pre to mogu da stavim slobodno i pre karijere, ja ne bih grešio u tome i ne bih se razvodio smatram da to nije hrišćanski a ja verujem u Boga-kaže Stefanović.

Za sam kraj, otkrio nam je i njegovo mišljenje o partnerskim odnosima :

Uvek te privuče taj fizički izgled, a zbog svega drugog ostaješ sa nekim ili ne ostaješ, i naravno sve je do hemije-zaključio je Jovan Stefanović.

Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

Najnoviji članci