[acf field="pre_title"]

Elena Karaman pokazala imanje u Francuskoj! „Biće ovo dragulj među poljima lavande i vinograda“!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Elena Karaman, dizajnerka enterijera i ćerka modne kreatorke Verice Rakočević, prošetala je velelepnim imanjem u Francuskoj, te pokazala u okviru svojih „storija“ kako planira da ga „dotera“ po svojoj želji i meri. Pošto je pazarila kuću u Provansi, prenose domaći mediji, brzo je obavila i nekoliko svojih rituala ne bi li „opipala enmergiju zemlje“ i tako spoznala na koji način može najbolje da joj priđe.

Renoviranje, prema njenim rečima, starovaće u septembru, a ona ne krije koliko je raduje proijekat koji je pred njom.

– Ovako obično počinje svaki novi projekat. Šetnja kroz imanje, upoznavanje sa pulsom zemlje, frekvencijom u potrazi za glavnim energetskim vorteksom koji nazivam „srce“ zemlje – pisala je Elena, pa nastavila:

– Renoviranja počinje u septembru. Projekat je završen. U Provansi se živi sporo i lagano. Na svaki predračun se čeka i po par nedelja, ali biće ovo mali dragulj među poljima lavande i vinograda. Nazvali smo ga Polje tajni.

Foto : Printscreen Instagram.

– Nekoliko vekova stara štala. Već je vidim kao mali hram, mesto za radionice, „hilinge“, predavanja, ceremonije i male ženske rituale… Staro drvo, izuzetne mudrosti i ženske predačke energije. Poprimilo Yoni oblik. Na sanskritu Yoni znači ženski polni organ i bukvalan prevod mu je sveti hram. Već vidim mali oltar pored za darove mama Gaji i svim onim nevidljivim bićima sa kojima ćemo deliti ovaj prostor – objašnjavala je ona.

– Zatim, osluškivanje i povezivanje sa energijama prostora, značajan deo pripreme za energetsko čišćenje i poravnanje koje prethodi svakom mom projektu i radu na enterijeru – zaključila je Elena, a sve to možete pogledati u galeriji koja sledi.

 

24sedam.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci