[acf field="pre_title"]

EMOTIVNO! Cecu Ražnatović rasplakao POSEBAN poklon

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Ceca Ražnatović odustala je od proslave jubilarnog 50. rođendana nakon saznanja da su Anastasija i Nemanja izgubili bebu.

Svoju odluku pevačica je saopštila u najnovijoj epizodi dokumentarno-igranog show programa „Ceca show“ koji se svakog petka emituje od 21:45 časa na Mts kanalu 115 Blic Tv-a.

– Jubilarni 50. neću slaviti iz opšte poznatog razloga. Porodici našoj, Anastasiji i Nemanji se desila tragedija i jednostavno nije momenat za slavlje. Niti bi bilo ko drugi slavio kada bi mu se tako nešto desilo.

Mene život nije mazio, imala sam zaista ogromne udarce, uspone i padove. Znam da se suočavam i sa najtežim i sa najlepšim trenucima. Život je satkan od tih stvari.

Sada mi je prioritet da Anastasija nastavi dalje, kao i Nemanja. Da se svi zajedno izdignemo kao porodica i da odbolujemo taj bol koji će ostati u nama. Čovek mora da krene dalje – rekla je pevačica.

Ceca Ražnatović, instagram

Rođendan folk dive će se, ipak, obeležiti u krugu porodice, a na adresu Ražnatovića već su počeli da stižu pokloni. Jedan od njih pevačici se posebno dopao, pa je fotografiju istog podelila sa svojim fanovima.

Cecin poklon bila je prelepa torta na kojoj piše „Žena, majka, kraljica“, što ju je ganulo pravo u srce, a ravnodušni nisu ostali ni njeni pratioci koji su joj unapred čestitali rođendan.

Gloria.rs

Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

Najnoviji članci