[acf field="pre_title"]

EMOTIVNO! Sara Bero ispratila devojčice Irmu i Ildu na malu maturu:“Mnogo sam ponosna na njih dve!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Sara Bero, mlada majka iz Podgorice, svojom pričom o ljubavi i snazi osvaja srca mnogih. Jako mlada, Sara je postala majka bliznakinja , Irme i Ilde, koje su rođene sa Daunovim sindromom. Iako je ova činjenica donela izazove, Sara se hrabro suočila sa svime, i postala pobednica.

Njena odlučnost se ogleda u tome što je sama izvela svoje devojčice na pravi put , uz podršku svojih roditelja, prevazilazeći prve teškoće na tom istom. Iz drugog braka, Sara ima i predivnu ćerkicu Inu, čime je njena porodica dobila još jednog anđela.

Na društvenim mrežama, gde je veoma aktivna, Sara deli predivne trenutke sa svojim devojčicama. Nedavno je podelila fotografije sa važnog događaja u njihovom životu, završetka osnovne škole. U opisu fotografija, Sara je iskreno podelila svoje emocije:
„Evo prođe i dan, ali mene moje emocije neće. Mnogo sam ponosna na njih dvije, koliko su samo juče bile lijepe i srećne pune sebe. Do kraja života, zauvek nas 4!“

Sara Bero, foto: Privatna arhiva

Sara je pokazala kako su se njene devojčice spremile za ovaj važan dan u predivnim haljinama, ističući podršku koju su dobile od najbližih, ove dve divne male dame koje dugo pratimo na društvenim mrežama na polumaturu prosetao njihov ujak koji se do sada nije prilazivao u javnosti.

Ljubav i posvećenost porodici inspirišu i podsećaju nas na važnost ljubavi i podrške u životu.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci