[acf field="pre_title"]

Gaga Antonijević o Katarini Radivojević: „Rekla je da bi me i ona ubila!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Predrag Gaga Antonijević otkrio je detalje napada glumca Dragana Bjelogrlića na njega, koji se dogodio u noći između nedelje i ponedeljka u hotelu „Ambasador“ u Nišu.

Gaga je prvo progovorio o svom zdravstvenom stanju, te je rekao da se nada da će sve biti u redu:

– Danas je bolje. Snimao sam glavu danas, ponovo sam morao da snimim, opet može od hematoma tromb da se javi, tako da treba čovek da se pazi, ali ja se nadam da će biti sve ok. Ja sam jako loše, poraženo, to je jedna ružna i sramna situacija bila, van moje kontrole. Napadnut sam na jedan podao i kukavički način – istakako je Gaga, u Jutarnjem programu na televiziji Prva.

Predrag Gaga Antonijević
Predrag Gaga Antonijević, foto: Printskrin

Osvrnuo se i na navode koji su se pojavili u medijima o tome kako je glumica Katarina Radivojević, koja se takođe tu našla, podstrekivala Bjelogrlića. Naime, govori se kako je glumica ljuta jer je nema u drugoj sezoni „Ubice mog oca“:

Katarina Radivojević, foto: Ata images

– Ja to ne znam, nadam se da nije, međutim, oni su bili zajedno. Šta su oni pričali, ja to ne znam. Ona nas nije razdvajala, prvo je vikala „nemoj“, onda je rekla „I ja bih ga ubila“. Kažem vam, ja nisam sa njom u kontaktu posle druge sezone „Ubica“, mi smo prekinuli saradnju, nisam od tada s njom u kontaktu. Izgleda da su dosta popili, bilo je izgleda i nekih supstanci, tako javljaju – ispričao je Antonijević.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 

Najnoviji članci