[acf field="pre_title"]

Gagi Jovanović rođendan je proslavio u najlepšem društvu: Ćerka Anđela podelila emotivne trenutke iz porodičnog doma!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Četvrti dan oktobra u porodičnom domu bračnog para Pujić – Jovanović posebno je važan jer tada Dragan Gagi Jovanović rođendan proslavlja.

Kuća na Zlatiboru juče je bila mesto okupljanja povodom proslave 58. divnog dana poznatog glumca. Pevalo se, radovalo i smejalo do sitnih večernjih sati, a slavlje je bilo rezervisano samo za najbliže članove porodice. Dramski umetnik ugasio je svećice sa omiljene torte koju mu je supruga pripremila.

Instagram

 

Ponosna ćerka Anđela podelila je nekoliko fotografija iz njihovog porodičnog doma na osnovu kojih smo mogli da vidimo atmosferu koja je vladala tokom jučerašnjeg dana.

Poslednjih nekoliko meseci Jovanovići imaju samo razloge za slavlje. Jedinicu Anđelu udali su u junu za dugogodišnjeg izabranika Mihaila Dudaša, a o svadbi se danima pričalo jer su se  gosti složili da na lepšem venčanju nisu bili.

Instagram

 

Gagi i Branka poznati su kao veseljaci, što su preneli i na naslednicu koja je bila najveselija mlada. Govoreći o idealu braka, Anđela je otkrila da su joj upravo roditelji primer kako kompromis i ljubav mogu da reše i najteže životne probleme, te da će se truditi da to i ona primenjuje sa Mihailom.

Gagi Jovanović rođendan je proslavio u zagrljaju njegove Branke koju je upoznao na snimanju domaćeg horor filma „Sveto mesto“ u kome su oboje imali glavne uloge. I jedno i drugo tada su bili na početku karijere, a ljubav je planula odmah, te su ubrzo stupili i u brak koji danas važi za jedan od najskladnijih na javnoj sceni.

gloria. rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci