[acf field="pre_title"]
Pevačica van Beograda poseduje lokal i evo čime se BAVI!

GAZDARICA! LEPA BRENA SKORO 30 GODINA IMA TAJNI BIZNIS!

Lepa Brena jedna je od najvećih domaćih zvezda, ali i uspešna žena kada je biznis u pitanju.
[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Pevačica Lepa Brena navodno već 29 godina ima jedan biznis u Novom Sadu za koji malo ko zna.

Lepa Brena jedna je od najvećih domaćih zvezda, ali i uspešna žena kada je biznis u pitanju.

Doskorašnja vlasnica gigantske muzičke produkcije, Lepa Brena davne 1993. otvorila je mali kiosk brze hrane u Novom Sadu, u kojem se mahom prodaju pljeskavice.

Kako se navodi ona je tek od prodaje produkcijske kuće rešila da se ostvari i u ovom poslu.

„Iako svi znaju da je Brena prodala ‘Grand produkciju’, retko ko zna da ona ima drugi biznis, kojem se sada očigledno više posvetila – pljeskarnicu. Punih 29 godina u centru Novog Sada poseduje taj lokal, na kojem se prodaju pljeskavice i druga brza hrana, pa joj je to sada dobrodošlo da nastavi da bude gazdarica, pa makar i u fast fudu“, otkriva izvor blizak pevačici za S. Telegraf.

Podsetimo, Kurir je došao do podatka da je gazdarica „Granda“ još od 1993. godine vlasnica malenog kioska u Bulevaru oslobođenja u centru Novog Sada!

Prema podacima iz APR, u 2013. godini njena „pljeskara“ zabeležila je gubitak od 870.000 dinara. To je iznos zbog kojeg bi i mnogo veće firme stavile ključ u bravu, pa je čudno zašto to nije uradila i ona, jer je kiosk registrovan kao mikropreduzeće sa šestoro zaposlenih.

Sa gubitkom od 438.000 dinara završila je 2015. godinu, dok je 2017. okončala sa neverovatnih 1.421.000 dinara u minusu. Jedino je, prema dostupnim informacijama iz Agencije za privredne registre, 2018. godine prihodovala, i to 42.000, dok je 2016. zaradila 21.000 dinara.

Zbog čega je Brena izabrala da baš u Novom Sadu drži kiosk? Objašnjenje možda leži u tome što je živela u tom gradu u periodu kada je nastupala sa Slatkim grehom, s obzirom na to da je njen prvi saradnik i osnivač pomenute grupe Saša Popović rođeni Novosađanin.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci