[acf field="pre_title"]

ŠOK OBRT! Milan Stanković doneo VELIKU ODLUKU, a tiče se njegove muzičke karijere!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Milan Stanković poslednjih godina povukao se sa muzičke scene i započeo život daleko od očiju javnosti, veoma se posvetio crkvi, te se nagađalo i da planira da se zamonaši.

Ipak, Milan je želeo da bude iskušenik u manastiru Podmaine u Crnoj Gori, ali kako je monah ovog manastira ispričao, na to bi morao da sačeka.

Zbog toga je Stanković po povratku iz Crne Gore, odlučio da se posveti svojoj muzičkoj karijeri.

-Milan i dalje ima želju za monaštvom. To uopšte nije upitno. Ali nakon što mu je iguman manastira u kom je boravio uskratio blagoslov za iskušeništvo, jer je smatrao da je još rano za taj korak u duhovnom životu, on je to prihvatio, pa se posle nekoliko dana spakovao i krenuo za Beograd. Tu je došao na ideju da se opet posveti muzici na svoj način i da estradi pokaže sebe u nekom novom svetlu. Odmah je otišao u muzički studio i snimio pesmu, što se kaže iz prve. U pitanju je jedna od njegovih najemotivnijih pesama koje je ikada otpevao, a za koju je autor muzike i teksta – priča izvor i dodaje:

– Da bi otvorio novo poglavlje u životu i karijeri, Milan je sakrio slike sa Instagrama na kojima ima dugu kosu i ostavio samo one profesionalne, vezane za muzičku karijeru. Iako se poslednjih godina retko oglašavao na društvenim mrežama, njegove objave su uglavnom bile vezane za posete crkvama i manastirima, odakle je objavljivao fotografije. To su mnogi shvatili upravo kao nagoveštaj povratka muzici i bili su u pravu. Pesma će izaći uskoro bez najave. Milan zasad ne planira da se vraća nastupima, niti želi da daje intervjue. Za ovu njegovu odluku zna vrlo mali broj ljudi, a među njima su i Rada Manojlović i Vesna Zmijanac, koje su oduševljene i jedva čekaju da Milan zablista starim sjajem – završava izvor za domaće medije.

 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci