[acf field="pre_title"]

POVRATAK NA VELIKA VRATA! Rada Sarić o novoj pesmi:„Odmah sam se vezala za pesmu „Svetlo“, znala sam da je to ta!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Pevačica Rada Sarić nakod duže pauze vratila se na javnu scenu, u saradnji sa Acom Sofronijevićem snimila je novu pesmu“Svetlo“ koju je kako sama ističe čekala godinama:

-„ Ja sam bila na vezi sa mojom drugaricom Mirom Mijatović koja je i pisala pesmu i ona mi je slala dve godine i sporije i brže pesme ali sam se nekako za ovu baš vezala i uvek mi se vraćala ta pesma. Tada sam i rekla suprugu i kumu da sam odlučila i da ne razmišljam više. Koliko god ti neko pričao da je neka pesma dobra za „posao“ ono što ja osetim to ću najbolje da iznesem i publika će to da oseti.“

Kada se ostavrila kao majka otvorila je najlepše životno poglavlje, a šta je je ono što joj je čin roditeljstva promenio otkriva nam:

-„Kao i svakoj majci, deca ti uzmu dobar deo vremena najveći deo pažnje ali to je sada nebitna stvar jer za njih živiš i za njih se boriš. Ja sam pauzu u karijeri napravila svesno i želela sam da budem uz njih dok ne stasaju.“ priznala je Rada.

Priznaje koliko joj je značila podrška supruga koji je i glavni „krivac“ što je opet stala pred kamere:

-„Suprug mi je zaista najveća podrška i svim mojim najbližima kažem da sam stavrno blagoslovena jer je najveća podrška.“

Pevač Nikola Rokvić i njegova supruga Bojana osnovali su fondaciju koja ima za cilj da pomogne onima kojima je pomoć najpotrebnija, pevač je pešaka krenuo put Atine, do manastira Svetog Nektarija Eginskog, i na tom putu će prikupljao sredstva za dečju onkologiju:

-„ Jako mi je drago što je neko iz našeg muzičkog sveta skrenuo pažnju na to i na takav način.Nikola je napravio jedno veliko delo i stavrno sam ponosna na njega iako ga ne poznajem najbolje svi smo ga doživeli kao nekog bliskog!“

Detaljan intervju imali ste priliku da pogledate u našoj dobro poznatoj Detoxic emisiji i na našem Youtube kanalu. Vaš Toxic.

 

 

 

 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci