[acf field="pre_title"]

POVRATAK KOJI SMO SVI ČEKALI! Prva fotografije Danijele Vranić posle duže pauze

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Danijela Vranić bila je jedna od najtraženijih pevačica, važila je za skandal majstora i kraljicu splavova.

Domaćoj javnosti je posebno bila interesantna i njena ljubavna veza sa Acom Lukasom koji je o njihovoj romansi govorio i u svojoj autobigrafskoj knjizi.

Čedomir Tasovac, Danijela VranićFOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

Već neko vreme se šuškalo da se pevačica izvukla iz kandži poroka i da se sprema za veliki povratak nakon više od jedne decenije. Kurir ju je nedavno uslikao u centru grada, a sada je isplivala fotografija koja je pravi dokaz da pevačica sprema spektakularno vraćanje.

Čedomir Tasovac, Danijela Vranić
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM
Naime, Danijela je bila kod Čedomira Tasovca i Milana Todorovića u salonu lepote i poklonila im poverenje kada je njena duga kosa u pitanju po kojoj je godinama poznata, te je jasno da su pripreme uveliko počele. Poznati beogradski frizer je na fotografiji napisao: „Ona se vraća“ i potvrdio priču o povratku na estradu.

Podsetimo, Čedomir Tasovac, mag kolorizacije i vlasnik lanca frizerskih salona u gradu je nedavno gostovao u emisiji „Nije sve tako crno“ i govorio o iskustvima sa poznatim ličnostima koje se sređuju kod njega, ali i podelio životnu priču o vrtoglavom uspehu za koji se godinama borio.

Toxic/Kurir.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci