[acf field="pre_title"]

Lice Eve Longorije besprekorno izgleda, tajna je baš u ovome!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Eva Longorija navikla nas je na besprekoran izgled. Bilo da su pitanju svakodnevne ili svečane prilike atraktivna glumica je uvek na visini zadatka.

Tajna njene lepote leži u dobroj genetici, a ostatak postiže tretmanima i pažljivo odabranim proizvodima koje svakodnevno koristi, pa nije ni čudo što lice Eve Longorije nema niti jednu bubuljicu.

Zvezda serije ”Očajne domaćice” se ne libi ni da pokaže kako izgleda bez šminke, a najnovila objava na kojoj nema ni trunku pudera, maskare i karmina pokazuje da to radi s potpunim pravom.

Lice Eve Longorije u 48. godini izgleda savršeno, a komplimenti na račun njene lepote i harizme ni ovoga puta nisu izostali.

– Verovatno me nećete ni prepoznati bez mojih veštačkih trepavica i šminke – našalila se glumica koja je putem društvenih mreža otkrila svoju dnevnu rutinu za negu kože.

Naime, Longorija dan počinje utrljavanjem seruma sa hijaluronom, zatim nanosi ulje za lice zajedno sa bogatom kremom i radi kratki tretman masažerom.

Oko očiju nanosi serum za negu čije dejstvo pojača tankim jastučićima za negu. Eva redovno koristi kremu sa zaštitnim faktorom, a zatim nanosi podlogu i konsiler.

Očima poklanja posebnu pažnju – uz senke u boji terakote koristi crnu olovku. Njome iscrtava liniju u samom korenu trepavica, a zatim je umekšava senkom u boji čokolade koju nanosi tankom četkicom.

Umesto pudera, koristi toniranu kremu, a korektorom prikriva tamne hiperpigmentacije. Potom pažljivo iscrtava obrve i popunjava njihov oblik, a tek onda nanosi bronzer na ivice lica.

Zatim slede dve vrste hajlajtera – u kremu i u prahu, pa takođe dva rumenila – prvo tamnije, za čitave jagodice, a onda i nešto svetlije i jarkoroze – za središni deo.

Na kraju dolaze na red usne – olovka mora da bude kremasta, ali da se ne razliva, ističe glumica. Za usne koristi dva ruža – ivične delove maže smeđecrvenom „nude“ nijansom, a na sredinu stavlja crveni karmin.

gloria.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci