[acf field="pre_title"]

Gde je i šta radi BEBI DOL? Ove detalje iz života poznate pevačice još niste videli

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Pevačice Bebi Dol duže vreme nema u javnosti, a jedno od poslednjih pojavljivanja u medijima imala je u emisiji „Sceniranje“ na Kurir televiziji pre tačno dve godine. Od tada se mnogi pitaju gde se nalazi i čime se bavi jedna od najvećih pop zvezda stare Jugoslavije.

Iako se spekulisalo da će Bebi učestvovati u rijalitiju „Zadruga 6“, to se nije dogodilo, a priče koje kruže estradnim kuloarima već duže vreme, da se pevačica nalazi u teškoj materijalnoj situaciji, mogla bi da potvrdi činjenica da je Bebi navodno nedavno viđena kako uzima hranu u jednoj narodnoj kuhinji u Beogradu. Tragom te informacije, stupili smo u kontakt s jednim od volontera koji radi u toj narodnoj kuhinji. On nam je rekao da je pevačicu video nekoliko puta kako uzima obrok.

– Dva ili tri puta je Bebi ovde dolazila po sledovanje hrane. Nisam siguran da li je obrok uzimala za sebe ili nekog drugog, pošto ima slučajeva da neko uzima hranu za nekog ko nije u mogućnosti da dođe. Jako se promenila fizički. Dosta je smršala, delovalo je kao da jedva stoji na nogama. Prepoznao sam je po kosi i specifičnom glasu. To je baš delovalo tužno – rekao nam je ovaj mladić.

Nakon ovog saznanja, stupili smo u kontakt i s nekoliko pevačicinih prijatelja, koji su nam rekli da o njoj ništa ne znaju već neko vreme, kao i da nisu upoznati sa činjenicom da je pevačica u toliko lošoj materijalnoj situaciji da bi morala da se hrani u narodnoj kuhinji.

 

– Zabrinuti za Bebi jesmo. Dosta je propala, porodični problemi oko bolesti majke i tetke su na njoj ostavili dubok trag. S njom niko nije u kontaktu već neko vreme. Posvetila se porodici u poslednje vreme, to joj je bio prioritet. Mnogo se sekirala oko majke Magdalene, koja je bila teško bolesna, a onda joj se razbolela i tetka. Sve je palo na nju. Išla je od jedne do druge. Život joj je postao baš haotičan. Što se tiče njenog braka sa Aleksom, mislim da je tu sve u redu. Nije se žalila. Od muzike kao da se oprostila. Sad vladaju ti neki trendovi u kojima se ona ne snalazi. Radovali smo se kad nam je rekla da sprema neku novu muziku za Novu godinu, ali kao što i vidite, od toga nije bilo ništa. Nadam se da će se sve rešiti i da će ona opet biti ona stara Bebi – ispričao nam je naš sagovornik.

kurir.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci