[acf field="pre_title"]

Goca Božinovska: „Bog mi je dao najlepši poklon, postaću baka“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Sin pevačicice Goce Božinske, Mirko Šijan, i njegova izabranica Bojana Rodić postaće roditelji, a radosne vesti podelili su sa svojim najmilijima. Pevačica je presrećna i kaže da joj je ovo najlepši poklon koji je mogla da dobije za Božić.

-Najlepši Božićni poklon sam dobila. Lepe vesti mi je saopštio moj sin i Bojana. Imali su malu torbicu, u kojoj je bio test trudnoće koji je zakačio je za jelku. „Malo kasnim sa poklonom“, rekao mi je, a već mi je kupio poklon pa sam ga čak i naružila što mi stalno kupuje poklone. Ja izvadim iz torbice poklon i pomislim da je USB, jer mi se telefon pokvario i svi su mi govorili da uzmem USB kako bih sačuvala sve podatke. I ja sam mislila da je USB – presrećna je buduća baka i dodaje:

-To je u naše vreme bilo drugačije, pa sam mislila da je stvarno USB, a Mirko mi kaže da pogledam malo bolje i da haluciniram. Pa pogodio si šta mi treba, baš to mi treba“, a kada sam okrenula i videla da je test za trudnoću bila sam presrećna. Toliko sam srećna da sam na sedmom nebu, Božić mi je dao najlepši poklon. Mislila sam da sam loš čovek, svako ima neke svoje grehe, ali nisam. Bog me je nagradio najlepšim poklonom, presrećna sam baka, samo da sve do kraju bude kako treba- ispričala je za Kurir Goca Božinovska.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci