[acf field="pre_title"]
Iskreno

Goca Božinovska priznala: „Ceci sam čestitala rođenje unuka samo preko poruke!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Vest da je folk diva Svetlana Ceca Ražnatović dobila unuka Željka, obradovala je mnoge njene kolege i saradnike, a ujedno i pevačicu Gocu Božinovsku koja je u svom porodičnom domu u Surčinu slavila kao da je i sama postala baba.

„Mi smo odvrnuli muziku i veselili se sve vreme, razbila se i po neka čaša. Tako i treba, na radost! Mirko i Bojana su bili sve vreme ovde posle su se spremili i otišli na proslavu kod Veljka i Cece. Šta da kažem, drago mi je kao da sam ja postala baba. Veljka znam od malena, nikada ga nisam razdvajala od svog Mirka. Sa Cecom nisam uspela da se čujem, za sada sam joj samo poslala čestitke putem poruke.“-kaže pevačica, koja je kako sama ističe očarana novopečenom snajkom.

„Bojana mi se jako dopada, daj Bože da se uda za mog Mirka, da mi bude snajka. Jako sam zadovoljna, onaj njen osmeh vredi milion dolara. Mila, izuzetna, vredna, ma vidi se da je iz dobre kuće. I nije neko zakeralo, uvek ustane kad nešto treba, mada ja to ne dozvoljavam da ona nešto radi.“-rekla je Božinovska.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci