[acf field="pre_title"]

Vredi nekoliko miliona evra: Goca Šaulić prodaje luksuznu vilu

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Od kada je kralj narodne muzike, Šaban Šaulić, poginuo, njegova porodica razmišlja o prodaji njihove luksuzne porodične vile na Dedinju u kojoj su živeli poslednjih godina. Prema pisanju naših medija, odluka je doneta i vila na Dedinju će se uskoro prodati.

Odluku je donela Šabanova udovica, Gordana Šaulić, još pre nekoliko meseci, a ćerke Sanela i Ilda i sin Mihajlo su je podržali u tome, piše „Alo“.

– Kada je Šaban poginuo nestalo je sve ono što je činilo njihov porodični dom. Dok je bio živ i sam je smatrao da je kuća nepotrebno velika, ali nisu imali srca da je prodaju. Ipak, sve se promenilo kada je Šaban preminuo. Goca je nakon gubitka supruga patila u toj kući jer je sve podseća na Šabana. Zbog svega toga su pre nekoliko meseci zajedno zaključili da je prodaja najbolja opcija – priča izvor pomenutog lista i otkriva da se luksuzna vila Šaulićevih procenjuje na preko milion evra.

– Pored pokušaja da njihove emotivne rane zacele, važnu ulogu u celoj priči igraju finansije. Dažbine za takvu nekretninu nisu male bez obzira što Ildi, Saneli i Mihajlu nije problem da plate sve što je potrebno. Osim toga, njihova vila procenjuje se na oko milion evra imajući u vidu da je urađena po evropskim standardima i da se nalazi na jednoj od najluksuznijih lokacija u Beogradu – kaže izvor, i ističe da je Gocin plan da pređe u jedan od nekoliko stanova koje imaju u vlasništvu, a novac uloži u unosne biznise koje će naslediti njena deca i unuci.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci