[acf field="pre_title"]

Tamara Milutinović: „Mogle smo da budemo kao Hurricane“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Harizmatična pevačica je publiku širom regiona osvojila najpre velikim hitom „Hajde da zažmurimo“. Potom je sa svojim pobedničkim timom, Sašom Nikolićem i Milanom Miletićem, nastavila da niže uspehe i svoj aktuelni singl „15 do 2“ kao i lavinu emocija i pozitivne energije donela je nama, u naš studio.

Gostujući u emisiji „Tranquilo“, Tamara Milutinović otvoreno je pričala o usponima i padovima od početka karijere do danas. Osvrnula se i na period kada je sa Teodorom Džehverović i Goranom Babić (sada Gačić) bila deo grupe „Đavolice“.

Tamara Milutinović: "Mogle smo da budemo kao Hurricane"
Foto: Toxic

Kako priznaje, ideja produkcije je bila da u grupi budu dve plavuše i crnka i početna zamisao je bila dobra, međutim, niz drugih faktora je uticao na njihov raspad.

– To se nije održalo zato što je Gorana ostala trudna, jer bi mi ostale u toj grupi da ona nije morala na porodiljsko odsustvo. Kasnije smo pokušale sa drugom devojkom, ali to stvarno nije bilo to – rekla je Mladenovićeva.

Neuskladjenost, nervoza i generalno nezadovoljstvo u grupi bili su od presudnog značaja, te je sama produkcija odlučila da ubuduće nastupaju samo solo.

– Sada razmišljam, da smo tada drugačije razmišljale, da smo drugačije pesme snimale, mislim da bi dostigle nivo na kom je grupa „Hurricane“ sada – bila je iskrena Tamara i otkrila da se sa Gogom čuje i dalje, dok sa Teodorom nije u kontaktu.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci