[acf field="pre_title"]
SAMOUVERENA

Tea Tairović: „Magično delujem na ljude“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Tea Tairović nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a nema sumnje da je opravdala status jedne od najatraktivnijih pevačica na našoj javnoj sceni. Često svojim fotografijama na društvenim mrežama obraduje pratioce, a ponekad se susretne i sa kritikama. Ona je u jednom intervjuu otkrila kako se nosila sa negativnim komentarima na početku svoje karijere.

„Predstavljali su me kao neku hodajuću bombu, koja nema blage veze sa muzikom i sa umetnošću. Koja samo peca nekog sponzora. Ne znam, tako je meni to delovalo, da hoće na taj način da me predstave. Ja sam sve suprotno od toga, osim ovog, hodajuća bomba“- rekla je pevačica za „Mondo“ i dodala:

„Mnogo više sam morala da se dokazujem, mnogo više sam morala da učim. I to i dalje radim, mislim sad iz ove pozicije pričam, kao da sve znam. Ne, tek sam na jednom nivou, idem dalje. Ljudi kada me upoznaju, kada me vide, uvek kažu da nekako magično delujem na njih. I nikad ni jednu ružnu reč nisam čula uživo“.

Podsetimo, lepa pevačica je nedavno u „DeToxic“ emisiji otkrila da bi želela da snimi duet sa Dinom Merlinom, kao i da joj je velika čast što je ukrstila glas sa legendarnim pevačem Šabanom Šaulićem.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci