[acf field="pre_title"]
O KARIJERI I PLANOVIMA

Miloš Biković: „Popularnost nije merilo kvaliteta“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Glumac Miloš Biković nedavno je proglašen za najpopularnijeg glumca u Rusiji, a u jednom intervjuu je istako kako se nosi sa takvim priznanjem. Takođe, on već godinama uspešno gradi paralelnu karijeru u Rusiji, ali i kod nas.

„Meni to govori da je to neki kontakt koji sam ostvario sa ruskom publikom. Nije uvek popularnost merilo kvaliteta, ali govori o nekom kontaktu s publikom koji je u ovom slučaju očigledno uspešan i nadam se da ću uspeti da to iskoristim. Popularnost nije zanemarljiva, glumac treba da bude popularan, ali da to iskoristi da pošalje neku poruku, da je „prokrijumčari“, da dok je gledaocu zabavno uz to pošalje i neku poruku“- rekao je glumac u jednom jutarnjem programu i dodao:

“ U Rusiji se osećam kao u drugoj kući, ali u Srbiju se vraćam da radim jer me vuče da radim u svojoj zemlji, ja sam ponikao u ovoj kulturi i želim da radim u svojoj zemlji.“

Podsetimo, nedavno je u „DeToxic“ emisiji otkrio kakva su mu očekivanja od nastavka filma „Južni vetar“, ali je i prokomentarisao svog kolegu Miodraga Radonjića.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci